ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Δεύτερη νίκη για την Εθνική, 17-11 την Ουκρανία

  09.09.2013 12:49       1040

Το 2 στα 2 έκανε σήμερα η Εθνική μας ομάδα Εφήβων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας, επικρατώντας της Ουκρανίας πριν από λίγο με 17-11.

Το συγκρότημα του Περικλή Δαμάσκου δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, έχοντας 3/8 στον παίκτη παραπάνω ενώ δέχθηκε 4 γκολ στις 6 προσπάθειες στον παίκτη λιγότερο, δείχνοντας ότι οι διεθνείς μας είχαν μια κακή μέρα τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Η Εθνική μας ήταν μέτρια στα πρώτα δύο οκτάλεπτα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή της και με επιμέρους σκορ 6-3 και 4-1 σε τρίτη και τέταρτη περίοδο αντίστοιχα, διαμόρφωσε το τελικό 17-11.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Περικλής Δαμάσκος, μιλώντας στους αθλητές του μετά το τέλος του αγώνα, τους επέστησε την προσοχή, τους επεσήμανε τα λάθη που έκαναν μέσα στο παιχνίδι και τους ζήτησε να ανεβάσουν την απόδοσή τους στη συνέχεια της διοργάνωσης, για να μπορέσουν να δώσουν στην Ελλάδα μια αξιοπρεπή παρουσία στη διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι το αυριανό (17:00) παιχνίδι με το Μαυροβούνιο είναι καθοριστικό, διότι με νίκη η Εθνική μας θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου και κατά συνέπεια, την απ’ ευθείας πρόκριση στην προημιτελική φάση. Σε αντίθετη περίπτωση, θα διεκδικήσουμε σε χιαστί παιχνίδι την πρόκριση στην τελική οκτάδα.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 5-4, 6-3, 4-1

ΕΛΛΑΔΑ (Περικλής Δαμάσκος): Μασμανίδης 4, Πρέκας 3, Μαυρωτάς 3, Τσαχειλίδης 2, Λιαπάκης 2, Καπετανάκης 1, Κοπελιάδης 1, Καλογεράκος 1

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ναβολόκοφ 5, Γερμάκοφ 3, Νιέμοφ 3

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος