ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεύτερη νίκη ο ΓΣ Ηλιούπολης 15-3 τους έφηβους του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

  15.12.2012 14:59       946

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε και πάλι στην πισίνα με τους έφηβους πολίστες και συγκεκριμένα με 8 μόνο νέα παιδιά, λόγω του γνωστού προβλήματος με την αποχή των βασικών παικτών του. Ετσι, ο ΓΣ Ηλιούπολης δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη με 15-3 στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, στον μεταξύ τους αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, που είναι η δεύτερη συνεχόμενη για τους νεοφώτιστους και μάλιστα εκτός έδρας (είχαν νικήσει πριν λίγες ημέρες και στην Πάτρα τον ΝΟΠ).

Ετσι, η ομάδα του Νίκου Καραμάνη πήρε φόρα για τα καλά, έφτασε τους 8 βαθμούς (έχει και δυο ισοπαλίες), εδραιώνεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με ένα ματς λιγότερο και φαίνεται να καθαρίζει από νωρίς την υπόθεση - παραμονή στην κατηγορία.

Ας μας επιτραπεί, όμως, να κάνουμε κι ένα ταπεινό σχόλιο (οφείλουμε νομίζω) για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού. Ανεξαρτήτως αιτιών και υπευθύνων η ιστορική ομάδα πρέπει να βρει το δρόμο της για το καλό και του αθλήματος...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-15

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-4, 0-6, 0-2, 0-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Παρασκευόπουλος, Σιδέρης, Γερακούδης 2, Χατζηστεφάνου, Βογιαζιάκος, Γκαράνης, Οικονομίδης 1, Παπαδημητρακόπουλος.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛHΣ (Νίκος Καραμάνης): Εκιντζόγλου, Κοντογιώργος 5, Φαναριώτογλου, Σαρρής 1, Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 1, Λάζαρης 3, Κωνσταντόπουλος, Γκαραγκούνης, Κολύβας 2, Γιάγκος, Παπαδογιάννης, Καρμάλης, Φωτόπουλος 1.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Κώστας Καραμουσουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ ο Κοντογιώργος (αριστερά με το Νο 2 μπλε) που πέτυχε 5 γκολ για τον ΓΣ Ηλιούπολης