ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δεύτερη νίκη της Λάρισας (11-9 τον Νηρέα) με οδηγό το κορίτσι από το Μάντσεστερ

  22.04.2021 17:25       1052

Με οδηγό την Άννι Κλάπερτον (το Νο12 στην φωτογραφία της ανάρτησης), το κορίτσι από το Μάντσεστερ, η Λάρισα πέτυχε την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών κερδίζοντας σε αγώνα της 12ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε στην θεσσαλική πόλη την αντίστοιχη του Νηρέα Χαλανδρίου με 11 – 9.

Η Άννι Κλάπερτον πέτυχε 5 από τα 11 τέρματα του ΝΟ Λάρισας που με 7 βαθμούς δείχνει ικανός να σταθεί ανταγωνιστικά στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Νηρέας παρέμεινε στους 16 βαθμούς και απώλεσε πολλές από τις ελπίδες που είχε για την διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Λάρισας έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και σημείωσε εννέα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 9-5.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11-9

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 4-2, 2-1, 0-3.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 1, Μ. Καρυπίδου 2, Μάστορη, Κολτσίδα 1, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη, Κλάπερτον 5, Ζοφώλη, Η. Καρυπίδου 2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονητής Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά 2, Κουτσάφτη, Ν. Κοβάτσεβιτς 1, Ρουσσάκη, Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη 3, Παναγιότι, Κάσσαρη 1, Νιαρχάκου 1, Κονταλέξη.

Διαιτητές: Καρούλης - Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γκούγκλιας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ