ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεύτερη σερί νίκη η ΑΕΚ, πέρασε από τον Βόλο, 7-6 τον ΟΥΚ

  14.04.2021 16:25       608

Σε «καλό φεγγάρι» βρίσκεται η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία ΑΕΚ, που πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα και δεύτερη σερί φτάνοντας στους 14 βαθμούς (καθώς έχει και δύο ισοπαλίες) και ανεβαίνοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας. Η Ένωση του Κωνσταντίνου Δάνδολου, μετά τη σπουδαία επικράτηση το περασμένο Σάββατο επί του ΓΣ Περιστερίου, πέρασε νικηφόρα και από τον Βόλο, όπου επικράτησε, έστω και δύσκολα, του τοπικού ΟΥΚ με 7-6 για την 12η αγωνιστική (προτελευταία της κανονικής περιόδου) της Α1 Ανδρών.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 3-0, ο ΟΥΚ ισοφάρισε 3-3, αλλά η φιλοξενούμενη κράταγε στη συνέχεια ένα προβάδισμα ενός γκολ. Ο Βέκκος πέτυχε το 7-5 για την Ένωση, στο 1.06 πριν από τη λήξη στον παίκτη παραπάνω, ενώ ο Γκανάτσιος μείωσε στο τελικό 7-6, στα 2 δευτερόλεπτα πριν από την κόρνα.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΚ 6-7

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-1, 3-3.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος 3, Δ. Στεργίου, Παπαβασιλείου, Χρ. Μαρινάγης 1, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Γ. Στεργίου 1, Νικολέρης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Πετρόπουλος, Μπομπός 1.

ΑΕΚ (Κ. Δάνδολος): Φλέγκας, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούκσεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής, Βλατάκης, Στελλάτος, Βέκκος 1, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2.

Διαιτητές: Χατζηγούλας, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Γιώργος Αχλαδιώτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής