ΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεύτερο όριο για Βελιγράδι η Σκαλίδου

  22.03.2015 19:57       868

Mε ένα ακόμη όριο ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί αγώνες Τεχνικής κολύμβησης για τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη. Η Σμαράγδα Σκαλίδου, του ΠΑΟΚ, στα 50μ Διπλά πέδιλα, με επίδοση 23.30 έπιασε ένα ακόμη όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων- Νεανίδων, το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Αυτή ήταν και η πιο αξιόλογη επίδοση, με πολλά παιδιά πάντως να αγγίζουν τα όρια για τις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά να μην καταφέρνουν να κάνουν τους απαραίτητους χρόνους για να βρεθούν σε Σερβία και Κίνα (Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών).

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής Τεχνικής κολύμβησης, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σημείωσε: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί αγώνες για τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας. Εκτός από το όριο που έγινε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, υπήρξαν γενικά καλές επιδόσεις από έναν μεγάλο όγκο παιδιών. Εμφανίστηκαν νέα σωματεία με εξελίξιμους αθλητές και αθλήτριες και αυτό είναι το πολύ θετικό που παρατηρήθηκε. Από δω και πέρα, συνεχίζουμε, με φόντο τις μεγάλες διοργανώσεις για τις οποίες απαιτείται σκληρή δουλειά από τα παιδιά, με αρχή το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών το καλοκαίρι».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ:ΝβΧ