ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Διαφορά από το ξεκίνημα ο Ολυμπιακός, 15-5 τον ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα

  13.10.2017 18:10       1180

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δείχνει και πάλι τη διαφορά κλάσης από τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης και χρίζεται φαβορί ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν άνετα τη νίκη στην έδρα του ΑΝΟ Γλυφάδας επικρατώντας με 15-5, στο ματς που άνοιξε την αυλαία του 32ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, το πιο σημαντικό της 1ης αγωνιστικής, την Παρασκευή (13/10) το απόγευμα, στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος".

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη, που φιλοδοξεί να είναι και πάλι από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, κόντραρε στα ίσια στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντισταθεί και υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της. Οι ερυθρόλευκοι, με όπλο την πολύ καλή τους άμυνα και με επιθετικές λύσεις με όλους τους τρόπους, είχε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο όπου έκανε τη μεγάλη διαφορά, την οποία αύξησε μέχρι το τέλος.

Ο ΑΝΟΓ είχε 2/8 με παίκτη παραπάνω και ο Ολυμπιακός 5/9.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-15

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-6, 0-2, 2-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτερής, Κουκιάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Νικολαϊδης, Δερβίσης 2, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 3, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς Σπ.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας θα γίνουν το Σάββατο (14/10). Δείτε την προαναγγελία και το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής