ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Διακριθέντες οι Δημήτρης και Νίκος Μόλβαλης για τον ΠΑΟ

  08.04.2013 18:04       1195

Έκλεισε ο κύκλος του Κυπέλλου Άνοιξης στις καταδύσεις, με την ομάδα του Παναθηναϊκού να ξεχωρίζει και να κατακτά το τρόπαιο. Από τις οκτώ πρωτιές του Παναθηναϊκού, οι έξι ανήκουν στους Νικόλαο (4) και Δημήτρη (2) Μόλβαλη. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν για ακόμη μια φορά και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης, μαζί φυσικά με την Αναστασία Ταράσοβα και τον Αθανάσιο Τσιρίκο που επίσης κατάφεραν  να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για λογαριασμό των «πρασίνων».

Δημήτρης Μόλβαλης: «Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου»

«Αρχικά πρέπει να πω, πως η συμμετοχή εδώ στην Ελλάδα δεν είναι και πολύ μεγάλη. Όπως βλέπουμε υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά, αλλά στην συνέχεια που δυσκολεύουν τα πράγματα  η πλειοψηφία αυτών τα παρατά.

Ο ανταγωνισμός δεν μπορώ να πω ότι είναι πολύ μεγάλος, απλά εγώ δεν έκανα καλά τις βουτιές μου και δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Ο επόμενος μου στόχος είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και εκεί στοχεύω σε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση που θα με βάλει στο Πανευρωπαϊκό της Πολωνίας.»

Νικόλαος Μόλβαλης: «Πρέπει  να δουλέψω σκληρά»

«Την Κυριακή ήταν πιο χαλαρό το πρόγραμμα απ’ ότι το Σάββατο που έπεσα σε πέντε κατηγορίες. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν τα σταθερά, αλλά δε με προβλημάτισε ιδιαίτερα κάτι άλλο. Ήταν γενικά μια καλή διοργάνωση, χωρίς όμως μεγάλη συμμετοχή, απόρροια όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός.

Όσον αφορά προσωπικά εμένα, πρέπει από εδώ και πέρα να δουλέψω σκληρά πάνω στις αδυναμίες μου, ώστε να βελτιωθώ και να μπορώ να εμφανιστώ πιο έτοιμος και ανταγωνιστικός στους επόμενους αγώνες που είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος