ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Διαμαντοπούλου Χρυσούλα και Πλευρίτου Ελευθερία στις κορυφαίες!

  09.12.2012 15:08       946

ΦΩΤΟ: Η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου σε εντυπωσιακή της επέμβαση στον τελικό με την Ουγγαρία. Αναδείχθηκε κορυφαία τερματοφύλακας και συμπεριλήφθηκε με την Ελευθερία Πλευρίτου στην κορυφαία 7άδα της διοργάνωσης

Δύο Ελληνίδες, η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου και η Ελευθερία Πλευρίτου, συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία 7άδα του 1ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος (κάτω των 18), που ολοκληρώθηκε σήμερα (9/12) στο Περθ.

Η κορυφαία 7άδα: Διαμαντοπούλου (ΕΛΛΑΔΑ), Λίκνες (Καναδάς), Κιαπίνι (Βραζιλία), Γκέμες (Ουγγαρία), Ίλλες (Ουγγαρία), Καρίμοβα (Ρωσία), Πλευρίτου Ελ. (ΕΛΛΑΔΑ)

Πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ελβίνα Καρίμοβα (Ρωσία) και πρώτη σκόρερ η ίδια με 38 γκολ.  Πρώτη σκόρερ από πλευράς Εθνικής μας ομάδας, η Ελευθερία Πλευρίτου (10η στο σύνολο) με 16 γκολ.

Οι Έφηβοι

Στους Εφήβους, η καλύτερη 7άδα είναι: Μάρτσελιτς (Κροατία), Νέμετ (Ουγγαρία), Φοντέλι (Ιταλία), Λόριντς (Ουγγαρία), Μάντιτς (Σερβία), Ρουστάμοφ (Ουζμπεκιστάν), Βελότο (Ιταλία)

Πολυτιμότερος παίκτης ο Τόνι Νέμετ (Ουγγαρία) και πρώτος σκόρερ ο Κίριλ Ρουστάμοφ (Ουμπεκιστάν) με 37 γκολ. Πρώτος από την Εθνική μας, ο Γιώργος Δερβίσης με 21 γκολ (4ος στο σύνολο).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ