ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για F-8 και F-4 Stoiximan Κυπέλλων Ελλάδας

  10.05.2021 19:08       659

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι για τα F-8 και F-4 των Stoiximan Κυπέλλων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα, που θα διεξαχθούν 21-23 Μαϊου στο Κολυμβητήριο του Λαιμού (ΝΟΒ) στη Βουλιαγμένη, θα ισχύσουν ειδικές Διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ.

Με δεδομένο το ισχύον αυστηρό Υγειονομικό Πρωτόκολλο για covid – 19, που προβλέπει συγκεκριμένο αριθμό παρόντων εκπροσώπων των ΜΜΕ (10 Δημοσιογράφοι & 2 Φωτογράφοι) στους αγώνες, παρακαλούμε για την έγκαιρη αίτηση διαπίστευσης σας, με τη σημείωση πως για να εγκριθεί θα ληφθούν υπόψη σειρά κριτηρίων και παραμέτρων. Βασικός κανόνας, ένας συνάδελφος από το ίδιο Μέσο Ενημέρωσης με δυνατότητα αλλαγής στο τριήμερο των αγώνων.

Παρακαλούμε, κατά την προσέλευση σας στην αθλητική εγκατάσταση, να τηρείτε με συνέπεια τους υγειονομικούς κανόνες (μάσκες) και να ακολουθείτε τις σχετικές οδηγίες κατά την τέλεση των καθηκόντων σας.

Η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση θα γίνει με την επίδειξη της σχετικής κάρτας διαπίστευσης για την οποία θα ειδοποιηθείτε στο e mail της αίτησης σας και θα πρέπει να παραλάβετε την Τετάρτη (19/5) από τα γραφεία της ΚΟΕ (13.00-15.00).

Η αποστολή των αιτημάτων διαπίστευσης σας στο [email protected] το αργότερο έως την Παρασκευή, 14 Μαϊου και ώρα 14.00.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ