ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝΔΡΩΝ

Διαθεσόπουλος

  07.04.2012 09:13       1353

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος (διακρίνεται στην φωτογραφία) μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας λίγα λεπτά μετά την νίκη επί του Καναδά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, υποστήριξε:

"Αξίζουν συγχαρητήρια οι διεθνείς και οι προπονητές τους. Για άλλη μια φορά η ελληνική υδατοσφαίριση ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια. Μετά από τρία πέτρινα χρόνια που ξεκίνησαν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλαγα και ελπίζω να τελείωσαν στο Έντμοντον, η Ελλάδα επανέρχεται στον αφρό της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Αξία δεν έχει μόνο η πρόκριση στο Λονδίνο, αλλά και ο τρόπος που σημειώθηκε αυτή η επιτυχία. Με εξαίρεση το άτυχο παιχνίδι με τους Ρουμάνους η Εθνική πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις. Απέδειξε οτι δεν είναι μακριά από τις μεγαλύτερες ομάδες του χώρου. Αναφέρω για παράδειγμα τον αγώνα απέναντι στο Μαυροβούνιο όπου δικαιούμασταν κάτι περισσότερο.

Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σημαντικό γεγονός για την ομάδα, την ελληνική υδατοσφαίριση, αλλά κυρίως για την πατρίδα που αυτή την ώρα λοιδορείται και καταρρακώνεται παγκοσμίως. Αποδείξαμε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα, με κύρος και αξία που απαιτεί τον σεβασμό όλων".


Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νικος Χαραλαμποπουλος