ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1ΑΝΔΡΩΝ & Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαθεσόπουλος: «Αναμένονται ανταγωνιστικά, αξιόπιστα και σοβαρά τα νέα πρωταθλήματα, κόντρα στον covid-19»

  09.10.2020 19:25       961

Με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και Α' Γυναικών, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ως ΚΟΕ, όχι μόνο ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία τον σχεδιασμό μας της περασμένης περιόδου -στη μετά καραντίνας εποχή- για το άθλημα, σε ένα επίτευγμα που κανείς άλλος δεν τόλμησε, αλλά κάνουμε και την κίνηση να ξεκινήσουμε και τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν, έχοντας λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας πάντα προδιαγραφές και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σε συνεργασία με τα σωματεία και όλους τους ανθρώπους του πόλο.

Έτσι ώστε να συνεχίσουμε να δίνουμε ζωή στο άθλημά μας και να μην αφήσουμε να μας πάρει από κάτω. Σε πείσμα του αόρατου εχθρού και στo πλαίσιο της φιλοσοφίας «Covid-19 εσύ είσαι εδώ, αλλά και εμείς είμαστε εδώ και σου πάμε κόντρα, σε πολεμάμε επιτυχώς». Προς όφελος και των παραγόντων του αθλήματος, των αθλητών, των σωματείων των προπονητών, ώστε να έχουν έναν κίνητρο και να μένουν όλοι δραστήριοι.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, να πάνε όλα καλά και αναμένω ένα δυνατό, αξιόπιστο, ανταγωνιστικό και σοβαρό πρωτάθλημα χωρίς δυσκολίες, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής