ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαθεσόπουλος: «Κρατάμε ζωντανό το πόλο, όπως και όλα τα αθλήματά μας»

  04.10.2020 00:14       672

Για την επιτυχημένη διοργάνωση και των δύο Σούπερ Καπ υδατοσφαίρισης, των Ανδρών για έκτη φορά και των Γυναικών για πρώτη, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Πρόεδρος Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγκαινιάσαμε τη νέα σεζόν στην υδατοσφαίριση με το Σούπερ Καπ των Ανδρών, ενώ θεσμοθετήσαμε και διεξάγαμε για πρώτη φορά και αυτό των Γυναικών. Απολύτως πετυχημένα και πάντα με αφάλεια και σύμφωνα με τους κανόνες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σίγουρα, τα παιχνίδια αυτά δεν ήταν και τα πιο ανταγωνιστικά όμως το γεγονός ότι έγιναν όλοι μας οι αγώνες φέτος, παρά τα προβλήματα που μας δημιουργεί ο covid-19, είναι τεράστιο επίτευγμα.

Κρατάμε ζωντανό το πόλο, όπως και όλα τα αθλήματά μας. Δίνουμε τη δυνατότητα στους αθλητές μας, στους προπονητές μας να έχουν δραστηριότητα και κίνητρο. Επίσης, κάναμε όλα σχεδόν τα ηλικιακά πρωταθλήματα (πλην των Μίνι Παίδων και Μίνι Κορασίδων, για τα οποία εξετάζουμε τις ειδικές συνθήκες, επειδή είναι πολύ μικρά παιδιά, ώστε να γίνουν και αυτά) και εξασφαλίσαμε για τα παιδιά μας που το δικαιούνται τα προνόμια για την είσοδο στα Πανεπιστήμια. Είναι παγκόσμιο επίτευγμα αυτό που κάναμε. Επικοινωνώ με τους παράγοντες στο εξωτερικό, μέσω της τηλεδιάσκεψης που είχαμε στις διεθνείς ομοσπονδίες και όλοι μου λένε ότι είτε δεν κάνουν καθόλου διοργανώσεις η κάνουν κάποιες λίγες με προβλήματα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής