ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPEN & ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Διατήρησε τα σκήπτρα του πρωταθλητή ο Παναθηναϊκός σε OPEN και Α-Β, ο Νέος Ηρακλής την πρωτιά στη Γ-Δ (pics)

  08.06.2024 22:18       1080

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τα σκήπτρα του και αναδείχθηκε τροπαιούχος και φέτος στην Open κατηγορία Ανδρών - Γυναικών, αλλά και στις Α-Β του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καταδύσεων Open και Κατηγοριών Α’, Β’, Γ’, Δ’ και Ε’ προαγωνιστική, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο (8/6) στο καταδυτήριο του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” πρώτευσαν στη Γενική βαθμολογία της Open με 39 βαθμούς. Δεύτερος κατετάγη ο Νέος Ηρακλής με 30 β. και τρίτος ο ΝΟΒΑ με 25.

Στην επιμέρους βαθμολογία των Ανδρών πρώτευσε η Αργώ, με δεύτερο τον Παναθηναϊκό και τρίτο τον Νέο Ηρακλή. Στην επιμέρους βαθμολογία των Γυναικών πρώτευσε ο Νέος Ηρακλής, με δεύτερο τον Παναθηναϊκό και τρίτο τον ΝΟΒΑ.

Στην κατηγορία Α-Β αγοριών / κοριτσιών αναδείχθηκε πρωταθλητής επίσης ο Παναθηναϊκός με 41 βαθμούς. Στη Γ-Δ, τέλος, πρώτευσε ο Νέος Ηρακλής με 49 βαθμούς.

Αναλυτικά όλες οι βαθμολογίες ΕΔΩ.

Στο σημαντικότερο αγώνισμα της τελευταίας ημέρας, στη Σταθερά Open, πρώτευσε στους Άνδρες ο Γρηγόρης Μήτρου του ΝΟΒΑ με 311,05 βαθμούς και στις Γυναίκες η Σταυρούλα Χαλέμου του ΝΟΒΑ με 224,15 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας και όλα τα αποτελέσματα της διοργάνωσης μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Δείτε, πάνω, photos.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής