ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διατήρησε το απόλυτο ο Ολυμπιακός, 13-7 τον Τρίτωνα στο Μαρούσι

  08.05.2013 22:38       785

Τις 13 νίκες σε 13 παιχνίδια έφτασε ο Ολυμπιακός, μετά και την αποψινή του νίκη επί του Τρίτωνα στο Μαρούσι με 13-7, στο παιχνίδι που έκλεισε τη 13η και προτελευταία αγωνιστική, του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Οι “ερυθρόλευκες” κατάφεραν να περάσουν με σχετική άνεση και από την έδρα του Τρίτωνα, με κορυφαία και πρώτη σκόρερ την Άλκηστη Αβραμίδου με 5 γκολ. Έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά, από την προηγούμενη αγωνιστική και τη νίκη τους επί του Εθνικού, θέλουν να επικρατήσουν και στο τελευταίο ματς (Σάββατο, 11/5) απέναντι στην ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό ΝΕ Πατρών στον Πειραιά, για να ολοκληρώσουν το απόλυτο των νικών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα μπει στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, στο δρόμο για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου.

Από την άλλη, ο Τρίτων Αμαρουσίου προσπάθησε να πάρει ό,τι μπορούσε από το σημερινό ματς, χωρίς να τα καταφέρει και παραμένει 4ος στο βαθμολογικό πίνακα με 21 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον 5ο Εθνικό, και χρειάζεται μόνο τη νίκη στο Σαββατιάτικο αγώνα με το ΝΟ Ρεθύμνου εκτός έδρας, για να πανηγυρίσει την είσοδό του στα πλέι-οφ.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-13

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 1-2, 2-5, 3-4

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος): Τερεφού, Καρκάνη , Κορμά , Παπαγεωργίου 1, Χυδηριώτη , Μπεκρή , Μπενέκου Α. 3, Δημητρόκαλη 1, Μπενέκου Ι. 1, Στρατάκου, Αποστολίδου 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τετζαλίδου 2, Πλευρίτου Ελ. 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 5, Μαυρέλου , Πλευρίτου Μαργ. 2, Πλευρίτου Β. , Μπαλωμενάκη , Καλογεράκου , Καλάργυρου, Νιαρχάκου 1, Γιαννοπούλου

Διαιτητές: Κατσαρός, Θωμάς

Αλυτάρχης: Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος