ΤΕΧΝΙΚΗ / Αλέξανδρος Ξιάρχος

«Δίκαια στην κορυφή της Ευρώπης οι αθλητές μας»

  07.02.2012 12:30       2114

Την πλήρη ικανοποίηση του για την εμφάνιση και τα αποτελέσματα των αθλητών / τριών μας, αλλά και την σπουδαιότητα που είχε το διεθνές μίτινγκ Τεχνικής κολύμβησης στο Τομσκ της Ρωσίας, εξέφρασε με τις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Αλέξανδρος Ξιάρχος.

«Αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος σ’ αυτό το μίτινγκ με τους 3 καλύτερους σπρίντερ που διαθέτει η χώρα μας.

Γνωρίζαμε ότι θα συναντήσουμε πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες εδώ στο Τομσκ, αλλά και μεγάλο συναγωνισμό, αφού εκτός των άλλων για τα παιδιά θα ήταν η πρώτη φορά που αγωνιζόταν σε πισίνα 25 μέτρων.

Όμως, παρόλα αυτά, έδειξαν ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ κατάσταση και δίκαια συγκαταλέγονται στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.

Μου έκανε εντύπωση ότι στην διοργάνωση υπήρχαν πολλά event που έδωσαν ένα άλλο χρώμα στους αγώνες, κάτι που σίγουρα μόνο καλό κάνει στο άθλημα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΕ που μας έδωσε την ευκαιρία να έλθουμε στο Τομσκ και ελπίζω στο μέλλον να έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε μέρος σε ανάλογες διοργανώσεις», υπογράμμισε.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει από το μακρινό Τομσκ, αύριο το βράδυ.

Θυμίζουμε ότι στην διοργάνωση του Τομσκ (SNOW FINS 2012), ο Ουίλλιαμ Μπάλντουιν κατέκτησε 4 μετάλλια (2 αργυρά, 2 χάλκινα), η Σοφία Κτενά 2 αργυρά μετάλλια και η Ειρήνη Δεληγιάννη ένα (αργυρό).