ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Γούνας

Δίκαιη και απόλυτη επικράτηση, αλλά και δικαίωση

  27.04.2014 22:59       836

Στην πρώτη του κιόλας χρονιά με τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Γούνας στέφθηκε πρωταθλητής και δηλώνει πως θέλει το νταμπλ, ενώ νοιώθει απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να μετακομίσει στον Πειραιά.

Ο 23χρονος διεθνής περιφερειακός μας δήλωσε: "Ήταν απόλυτη η κυριαρχία μας και θεωρώ ότι κατακτήσαμε δίκαια το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα θέλουμε και το κύπελλο για να κάνουμε το νταμπλ ώστε να ολοκληρωθεί με τον ιδανικότερο τρόπο μια πετυχημένη χρονιά για την οποία ανταμοιβόμαστε όλοι για τους κόπους μας. Και τη νέα σεζόν φιλοδοξούμε διάκριση και στην Ευρώπη".Και συμπλήρωσε:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και δικαιώνομαι για την επιλογή μου. Πάντα, εξάλλου, όλες τις επιλογές μας πρέπει να τις στηρίζουμε φανατικά. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω σε όλους όσους με στήριξαν μέχρι σήμερα, αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού τον οποίο καλώ την Τετάρτη να έρθει στην απονομή".

Για τον τρίτο τελικό με τη Βουλιαγμένη ο Γούνας λέει: "Η σκληρή άμυνα είναι το μεγάλο μας όπλο. Παρότι η Βουλιαγμένη ξεκίνησε καλά, μόλις αρχίσαμε να παίζουμε σκληρή άμυνα επικρατήσαμε ολοκληρωτικά, έχοντας φυσικά και τις επίλογές μας στην επίθεση".

Γιάννης Φουντούλης: "Διαθέτουμε αποδεδειγμένα καλύτερη ομάδα και πιο πλήρες ρόστερ από τη Βουλιαγμένη και κατακτήσαμε δίκαια τον τίτλο. Ξεφύγαμε από τα ελληνικά δεδομένα με ένα σύνολο πολύ πιο δυνατό. Τώρα πάμε και για το κύπελλο. Ο τελικός του κυπέλλου θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ξεχωριστό και χρειάζεται προσοχή για να έλθει το νταμπλ. Έγινε μια αρχή φέτος, εξάλλου, για να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές και στην Ευρώπη. Οφείλουμε από του χρόνου να ανεβάσουμε ψηλά τον ευρωπαϊκό πήχη και γιατί όχι να βρεθούμε στην κορυφή".

Γιώργος Ντόσκας: «Η ομάδα έδειξε σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς ότι είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Πήραμε άλλο ένα πρωτάθλημα και η αλήθεια πως όποιος παίζει στον Ολυμπιακό, όσες κούπες και να έχει πάρει, διψάει σαν να είναι η πρώτη του. Συγχαρητήρια σε όλους. Δυστυχώς θα θέλαμε και τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε γιατί η χρονιά θα πρέπει να τελειώσει με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής