ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Δηλώσεις διεθνών για τον αγώνα με την Ουγγαρία

  11.11.2013 13:41       716

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών βρίσκεται ήδη στη Βουδαπέστη για το αυριανό παιχνίδι με την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Γουόρλντ Λιγκ. Οι διεθνείς μας, Αλέξανδρος Γούνας , Κώστας Μουρίκης  και Χρήστος Αφρουδάκης, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, γι’ αυτή την πρώτη δοκιμασία με αντίπαλο την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Βαρκελώνης.

Ο Αλέξανδρος Γούνας  αναφέρθηκε στην χρησιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα για την ομάδα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το θεωρούμε ως προετοιμασία, για να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται η ομάδα. ‘Εχουμε κάνει μόλις μια προπόνηση και ήταν δύσκολο να γίνει καλή προετοιμασία με βάση αυτό. Απο κει και πέρα εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Απο την πλευρά του ο Κώστας Μουρίκης δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση του παιχνιδιού «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι για φέτος και θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά, κάνοντας και καλό παιχνίδι. Παίζουμε με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κοντράρουμε όλους τους αντιπάλους. Ελπίζω να κάνουμε όσα θέλει ο προπονητής μας και αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω οτι μπορούμε να φύγουμε απο την Ουγγαρία με το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Χρήστος Αφρουδάκης σημείωσε: «Η Ουγγαρία είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και θα αποθεωθεί απο το κοινό της, αφού υπάρχει και λατρεία στο άθλημα εκεί. Εμείς  θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και μια άτυπη ρεβάνς για το χαμένο παιχνίδι στη Βαρκελώνη ,οπού το τελικό αποτέλεσμα, δε συνάδει με την εικόνα που παρουσιάσαμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος