ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Δηλώσεις εκπροσώπων των ομάδων στη κλήρωση των πρωταθλημάτων

  21.06.2023 20:42       1209

Στο περιθώριο της σημερινής κλήρωσης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μίλησαν στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κάποιοι από τους εκπροσώπους των ομάδων που παρευρέθηκαν στη διαδικασία:

Δημήτρης ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος ΝΟ Χίου): «Θεωρητικά ο Α’ Όμιλος που συμμετέχει και η ομάδα μας είναι δυσκολότερος αλλά όλα αυτά κρίνονται στη πισίνα. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η σωτηρία. Μετά ό,τι το καλύτερο. Στερηθήκαμε πέρυσι την έδρα μας, φέτος όμως θα παίζουμε στο δικό μας κολυμβητήριο».

Κώστας ΛΟΥΔΗΣ (Προπονητής Γ.Σ.Περιστερίου, άνδρες): «Πολλές φορές μιλάμε για εύκολες ή δύσκολες κληρώσεις, όλα αυτά ανατρέπονται πολλές φορές στη πορεία. Εμείς θα έχουμε και πάλι πρωταρχικό στόχο την είσοδο στη τετράδα ώστε να συνεχίσουμε στο γκρουπ των ισχυρών. Πολύ απαιτητικός ο όμιλός μας, δύσκολες οι ομάδες, αλλά πολλές φορές πέφτουμε και έξω στις προβλέψεις μας. Δουλειά μας είναι να κοιτάξουμε την ομάδα μας και κάθε αγώνα χωριστά».

Θοδωρής ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ (Προπονητής Γ.Σ.Περιστερίου, γυναίκες): «Ευχαριστώ το δ.σ. της νέας μου ομάδας για την τιμή και ελπίζω να μπορέσω να τους το ανταποδώσω αγωνιστικά. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που θα εργαστώ και πάλι στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Προέρχομαι από μια πολύ καλή ομάδα (ΑΝΟ Γλυφάδας i repair), που καταφέραμε κάποια πράγματα, τώρα γύρισα σελίδα. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ με την ομάδα για να καταφέρουμε την παραμονή που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

Στέφανος ΛΕΑΝΔΡΟΣ (Προπονητής Εθνικού Nobel Hellas, γυναίκες): «Ήδη έχουμε προσπαθήσει από τώρα να κρατήσουμε σε εγρήγορση την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ρόστερ, για να ξεκινήσουμε τον αγωνιστικό προγραμματισμό και να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα, κάτι που δεν είχαμε πέρυσι. Μια πρώτη ματιά στο πρόγραμμα έδειξε πως τα πρώτα ματς τα δίνουμε στην έδρα μας, και επιβάλλεται να είμαστε έτοιμοι».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος