ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Δηλώσεις Γιαρένη Θ., Δρυμωνάκου, Γιαννιώτη

  23.06.2012 19:45       1375

Γιαρένη Θεοδώρα: «Το κεφάλι κάτω και δουλεύεις …»

Η Θεοδώρα Γιαρένη νικήτρια στα 200μ ελεύθερο και μέλος πλέον της ολυμπιακής ομάδας στο Λονδίνο, δείχνει συνειδητοποιημένη για το στόχο της: «Η συμμετοχή μου εδώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πέρα απ’ όλα τα άλλα είναι και ένα τεστ για το Λονδίνο όπου θα μετάσχω στη σκυτάλη 4Χ100μ ελεύθερο και μάλλον στα 200μ ελεύθερο.

Τέτοια εποχή βγαίνει η κούραση από τους πολλούς αγώνες που είχα φέτος στο εξωτερικό, αλλά σίγουρα όταν μετέχεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι τόσο μεγάλο και σημαντικό, τα ξεχνάς όλα, βάζεις το κεφάλι κάτω και προχωράς».

Δρυμωνάκος Γιάννης: «Περνάω καλά …»

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, παλιά καραβάνα κι αυτός στις ελληνικές πισίνες και τα πανελλήνια πρωταθλήματα, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον έφεραν στον ΚΟΑ Τρίπολης, σωματείο της ιδιαίτερης πατρίδας του: «Δεν έχω βαρεθεί σε καμία περίπτωση να αγωνίζομαι και να μετέχω στους αγώνες. Περνάω καλά με αυτό που κάνω. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Σμυρνιώτη και τους ανθρώπους της Τρίπολης που είναι κοντά μου και με βοηθούν στην προσπάθεια μου. Θέλω όμως να αφιερώσω τη νίκη μου στον κ. Σωτηρόπουλο, τον άνθρωπο που πριν 4 χρόνια με έφερε στο σωματείο της πόλης, τότε που αρκετοί μου είχαν γυρίσει την πλάτη …».

Γιαννιώτης Σπύρος: «Ανέβηκα επίπεδο …»

Χαριτολογώντας ο Σπύρος Γιαννιώτης, μετά την απονομή στα 800μ ελεύθερο, έλεγε για τα … βάσανα του στην πισίνα, όπου στα 32 του εξακολουθεί να αγωνίζεται με το ίδιο σθένος. «Σήμερα ανέβηκα επίπεδο. Κολύμπησα 400 μέτρα περισσότερα από χτες, αλλά έχω και αύριο άλλα 700 μέτρα περισσότερα από σήμερα… (σ.σ: 1500άρι). Καλά πάμε για το Λονδίνο και το 10άρι που με περιμένει εκεί στο Open Water».

Στη ΦΩΤΟ η Θεοδώρα Γιαρένη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ