ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / 15ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Δηλώσεις Μορφέση, Ασημάκη

  23.07.2013 18:22       608

Βαρκελώνη (Αποστολή ΠΣΑΤ, Μ. Τσίλκος).

    "Είχαμε πει πως μπορεί να ήταν ένα διαδικαστικό παιχνίδι, αυτό με την Βρετανία, αλλά έπρεπε να δώσουμε την δέουσα προσοχή και να κερδίσουμε εύκολα, αφού ξέραμε πως μετά το ημίχρονο, θα είχαμε περισσότερες δυνάμεις και επιλογές στην επίθεση, όπως και έγινε", είπε αμέσως μετά τον αγώνα με τη Βρετανία  ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός  Γιώργος Μορφέσης.

Όλη η προσοχή πλέον στρέφεται στον μεθαυριανό αγώνα με τον Καναδά, για τον οποίο ο Μορφέσης τονίζει. "Είναι κρίσιμος γιατί πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να μη μπλέξουμε στο χιαστί ματς του επόμενου γύρου. Θέλουμε την 2η θέση, ώστε να αποφύγουμε τον ισχυρότερο αντίπαλο στην συνέχεια".

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη

Η τοπ - σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας (5 γκολ σήμερα), Αλεξάνδρα Ασημάκη, δήλωσε μετά τον αγώνα με την Βρετανία : " Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε, αφού ξέραμε πως οι Βρετανίδες θα άντεχαν 2 περιόδους. Δεν είχαμε πρόβλημα σήμερα, αλλά έπρεπε, αν και παιχνίδι διαδικαστικό, να δείξουμε σοβαρότητα και να κερδίσουμε, .όπως και έγινε. Σκεφτόμαστε από τώρα το κρίσιμο παιχνίδι με τον Καναδά, το οποίο θα είναι καθοριστικό για την συνέχεια, που θα ακολουθήσει ο αντίπαλος στην χιαστί αναμέτρηση".

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ