ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 15ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Δηλώσεις Μορφέση, Κούβδου, Τσουκαλά

  25.07.2013 18:56       717

ΦΩΤΟ: Δεν ήταν αρκετή η απόκρουση της Έλενας Κούβδου στο πέναλτι της Μπεκάζι για να νικήσει τον Καναδά η Εθνική μας

Βαρκελώνη: Αποστολή ΠΣΑΤ (Μάκης Τσίλκος)

Προβληματισμό στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών, έφερε η ισοπαλία (8-8) με τον Καναδά και η 3η θέση στον Όμιλο της, με την ολοκλήρωση των αγώνων της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

"Δυστυχώς επιλέξαμε το χειρότερο αποτέλεσμα, κόντρα στο Καναδά, που είναι σαν ήττα για μας και μας φέρνει την δυσκολότερη αντίπαλο του άλλου ομίλου, την Ιταλία, ενώ με νίκη, που την είχαμε στα χέρια μας και την χάσαμε από δικά μας λάθη, θα παίζαμε με το Καζακστάν. Τώρα ...τα πιάσαμε τα λεφτά μας κόντρα στις Ιταλίδες, που είναι από τις πλέον υπολογίσιμους αντιπάλους εδώ στην Βαρκελώνη. Δύσκολο το έργο μας, αλλά δεν το βάζουμε κάτω θα προσπαθήσουμε", λέει ο Γιώργος Μορφέσης.

Και συνεχίζει:  "Σε αυτό συμβάλλαμε εμείς με τα αβίαστα λάθη μας, στην πολύ κακή κι απρόσεκτη αμυντική μας διάταξη και στην μη εκμετάλλευση της παίκτριας παραπάνω. Μάλιστα χαρίσαμε από και δικά μας 3 γκολ στις Καναδέζες, ενώ αυτό που δεχτήκαμε από μεγάλη απόσταση στο κλείσιμο του 3ου 8λέπτου ήταν το πιο αστείο. Κρίμα γιατί δεν χάνονται τέτοια ματς, όταν μάλιστα έχεις στο ημίχρονο ξεφύγει με δυο γκολ και στο κακό...3ο 8άλεπτο δεν βάζεις ούτε ένα. Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα για να κοντράρουμε την Ιταλία, όπως το έχουμε κάνει κι άλλες φορές".

Κούβδου, Τσουκαλά

"Μας στοίχισαν τα λάθη μας και κυρίως τα αμυντικά, χωρίς να εκμεταλλευθούμε και την παίκτρια παραπάνω. Δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας στο δεύτερο μισό του αγώνα κι αυτό μας κόστισε. Δεν χάθηκε όμως ακόμη τίποτα και συνεχίζουμε, μόνο που θα παίξουμε με τον πιο δύσκολο αντίπαλο", είπε από την πλευρά της η Έλενα Κούβδου.

 Η Χριστίνα Τσουκαλά, υπογραμμίζει: "Χαλαρώσαμε αναίτια δυστυχώς στο 3ο οκτάλεπτο και αυτό μας κόστισε ακριβά. Δεν πήγαμε καθόλου καλά αμυντικά, κάναμε λάθος επιλογές και μοιραία ήλθε το κακό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, από δικά μας λάθη, φθάσαμε εδώ που φθάσαμε. Τώρα αρχίζουν τα δυσκολότερα, θα δώσουμε την μάχη για το καλύτερο".

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ