ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / 14o FINAL FOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δηλώσεις MVP και καλύτερου τερματοφύλακα

  18.05.2013 17:24       860

ΦΩΤΟ: Ο MVP του τελικού, Γιάννης Φουντούλης, με το Κύπελλο


Ο Γιάννης Φουντούλης και ο Νίκος Δεληγιάννης ήταν οι κορυφαίου του τελικού, σύμφωνα με την ετυμηγορία των αθλητικών συντακτών που βρέθηκαν στη Λαμία. Ο Φουντούλης αναδείχτηκε MVP του αγώνα, ενώ ο πολύπειρος Δεληγιάννης ο κορυφαίος τερματοφύλακας της συνάντησης.

Μετά το τέλος, δήλωσαν στην ΚΟΕ:

Γιάννης Φουντούλης (ΜVP του τελικού): Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια στην οικογένεια του Ολυμπιακού κι έχω την τύχη να συνεργαστώ με μεγάλους προπονητές και παίκτες. Αυτός είναι ένας τίτλος που άργησε λίγους μήνες, αλλά η νέα αρχή έγινε. Η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ήμασταν μέτριοι σήμερα. Και οι δύο ομάδες επηρεάστηκαν από την γνωστή φιλοσοφία ενός τελικού Κυπέλλου και με πολλά λάθη και νευρικότητα, βρέθηκαν μακριά από τις δυνατότητές τους. Ήμασταν πιο τυχεροί και πιο ψύχραιμοι στο τέλος. Δεν ενστερνίζομαι την άποψη εκείνων που εκτιμούν ότι ο τίτλος αυτός θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα, είναι όλα διαφορετικά και ξεκινούν απ’ την αρχή.

Νίκος Δεληγιάννης (καλύτερος τερματοφύλακας του τελικού): Πολλά νεύρα και κακό πόλο σήμερα. Ο πιο τυχερός κέρδισε. Ξεκινήσαμε άσχημα και κάναμε πολλά λάθη. Σταδιακά, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και στο τέλος, αξιοποιώντας την καλή άμυνα, κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι. Συμφωνώ κι εγώ με εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι τελικοί του πρωταθλήματος που ακολουθούν είναι μια άλλη ιστορία. Δεν έχει καμία σημασία η σημερινή νίκη.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος