ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Δηλώσεις Νιανγκουάρα, Λυμπερτά, Γρηγοριάδη

  22.06.2012 19:30       1326

Νιανγκουάρα: «Είμαι ξανά παιδί!»

Χαλαρή όπως το συνηθίζει άμα τη επιστροφή της στις πισίνες, η Νέρι Νιανγκουάρα, τόνισε για την νίκη της στα 50μ ελεύθερο: «Νιώθω μια χαρά. Όπως έχω ξαναπεί, τώρα το απολαμβάνω αυτό που κάνω. Έτσι ένιωθα όταν ήμουνα μικρή και αγωνιζόμουνα στα προαγωνιστικά. Έγινα ξανά παιδί!».

Λυμπερτά: «Θέλω να το απολαύσω …»

Ήλθε πριν 2 μέρες από την Νότια Αφρική όπου βρέθηκε για προετοιμασία σε υψόμετρο, αλλά ήλθε κανονικά και στην Τρίπολη για το Εθνικό πρωτάθλημα. Κέρδισε στα 400μ ελεύθερο και λίγο μετά μας έλεγε η Μαριάννα Λυμπερτά: «Τα κουράγια είναι καλά, παρά την κούραση στην προετοιμασία. Οι αγώνες εδώ είναι καλό τεστ για μένα εν όψει του Λονδίνου. Χαίρομαι που κερδίζω και προσφέρω βαθμούς στην ομάδα μου. Στους Ολυμπιακούς θέλω να το απολαύσω και δεν θέλω να με αγχώνει αυτή η προσμονή για τους αγώνες».

Γρηγοριάδης: «Στόχος μου το σερί …»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο αγώνισμα (100μ ύπτιο) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν, Άρης Γρηγοριάδης, γνώριζε το επίτευγμα του (10η συνεχόμενη νίκη στα 100μ ύπτιο, σε Εθνικό πρωτάθλημα και δήλωσε χαρούμενος: «Είναι η 10η σερί μου νίκη στο αγώνισμα σε  Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού ήταν και ένας από τους στόχους μου. Μπορούσα να κατεβώ και τα 55’’, γιατί έκανα καλή κούρσα. Είμαι ευτυχής που νικάω και προσφέρω βαθμούς στην ομάδα μου».

Στη ΦΩΤΟ ο Άρης Γρηγοριάδης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ