ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / WORLD LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δηλώσεις προπονητών

  08.12.2015 20:52       1018

Η Ελλάδα κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη ψυχολογίας απέναντι στην Γερμανία με 21-1 για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του World League.

Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς, σε δηλώσεις του για το παιχνίδι μετά την ευρεία νίκη επί της Γερμανίας υποστήριξε: «Πολλές φορές λέμε πως δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από τέτοια αποτελέσματα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πάντοτε μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα. Παρόλο που ήταν ένα ευρύ αποτέλεσμα, εμείς είδαμε αυτά τα κομμάτια που δουλέψαμε στην προετοιμασία να μας βγαίνουν όπως τα θέλαμε. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο αλλά με την δική μας ομάδα, πως αντιλαμβανόμαστε εμείς το παιχνίδι. Τρία πράγματα που δουλέψαμε στο Καρπενήσι, ο παίκτης παραπάνω, ο παίκτης λιγότερος και οι κόντρες, μας βγήκαν και ήμασταν καλοί σε αυτά. Κάθε λεπτό θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να βελτιωνόμαστε διαρκώς».

Από την άλλη μεριά, ο Σέρβος βοηθός προπονητή της Γερμανίας, Πέταρ Τρμπόγεβιτς, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε: «Για εμάς είναι τιμή να παίζουμε απέναντι σε ομάδες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ολλανδία. Η ελληνική ομάδα δουλεύει πολύ καλά στην τακτική, την φυσική κατάσταση και γενικότερα όλο το παιχνίδι της και πιστεύω πως θα παλέψει για την καλύτερη δυνατή θέση. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν τυχερή, ωστόσο έπαιξε πολύ καλό πόλο. Στόχος δικός είναι να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 και για αυτό θα προσπαθήσουμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ