ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

  15.04.2013 17:02       872

Δύο πανελλήνια ρεκόρ και πολλά όρια σημειώθηκαν χθες στην ημερίδα ορίων εν όψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ κατηγορίας (10-12 Μαΐου, Θεσσαλονίκη) που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου. Εκεί ο Γιάννης Κέρογλου του ΑΝΟ Αργυρούπολης τερμάτισε σε 00:24.77, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ Παμπαίδων στα 50μ. Διπλά Πέδιλα Ανδρών και η Ελευθερία Αρκουδή του Γλαύκου πέτυχε ρεκόρ Παγκορασίδων στα 200μ. Διπλά Πέδιλα με 01:59.54.

Ο νεαρός κολυμβητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης, δήλωσε αμέσως μετά από αυτή του την επιτυχία:

« Η αλήθεια είναι πως το ήθελα πάρα πολύ αυτό το ρεκόρ. Ήταν πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός, γιατί αγωνιζόμουν με μεγαλύτερούς μου ηλικιακά. Προσπάθησα, ζορίστηκα αρκετά, αλλά ευτυχώς τα κατάφερα. Ήθελα πολύ το ρεκόρ και στο 100άρι αλλά δεν το πέτυχα δυστυχώς.

 Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου στα πρωταθλήματα. Τα παιδιά είναι όλα σε πολύ υψηλό επίπεδο αγωνιστικά και αυτό φαίνεται και στις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα εμείς στις προπονήσεις μας, όσον αφορά το νερό και τις εγκαταστάσεις που δουλεύουμε καθημερινά. Κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο και αυτό είναι πολύ θετικό.»

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μίλησε επίσης και η Ελευθερία Αρκουδή για το ρεκόρ Παγκορασίδων που πέτυχε:

«Αισθάνομαι πως με αυτό το ρεκόρ ανταμείφθηκαν κατά κάποιο τρόπο οι κόποι μου για φέτος. Βέβαια ο μεγάλος μου στόχος είναι τα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ακολουθεί. Εκεί ευελπιστώ πως θα είμαι το ίδιο καλή και θα τα καταφέρω να πετύχω.

Ο ανταγωνισμός στην ημερίδα αυτή ήταν πάρα πολύ μεγάλος, καθώς κολυμπούσα με πολύ μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τις προπονήσεις, αλλά προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε για να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά καλύτεροι και ανταγωνιστικότεροι. Συνεχίζουμε όλοι μας στους ίδιους ρυθμούς για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος