ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ/ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

  24.04.2015 21:24       932

Αμέσως μετά τη μεγαλειώδη νίκη- πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης μίλησαν για το συγκλονιστικό παιχνίδι:

Χάρης Παυλίδης (προπονητής Ολυμπιακού): «Είχαμε τρομερό άγχος. Κάναμε παιδαριώδη λάθη, αλλά προκριθήκαμε. Αύριο, με λιγότερο άγχος μπορούμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Πέρυσι το καλοκαίρι, μου έγινε κριτική «γιατί πήρα τη Μπιανκόνι». Η απάντηση ήρθε σήμερα. Το παιχνίδι δε το πήρε η Μπιανκόνι. Το πήρε η Χρυσή Διαμαντοπούλου, όταν πήρε μπρος… Είχαμε πει ότι αν δεχτούμε 8 γκολ ή λιγότερα θα προκριθούμε.Αύριο θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Η Κίρισι δε μας ταίριαζε σαν ομάδα. Στον τελικό έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το Κύπελλο».

Ρομπέρτα Μπιανκόνι: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την πρόκριση. Παρά τα 6 γκολ που πέτυχα, μη νομίζετε ότι δεν είχα στρες. Δε παίξαμε καλά σήμερα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Θα είναι πολύ πιο δύσκολος, όχι μόνο ο δικός μου ρόλος, αλλά και της ομάδας. Αν δεν παίξουμε όπως σήμερα, έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε το Κύπελλο».

Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Αύριο χρειάζεται να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να παίξουμε αυτόν τον τρομερό τελικό. Πρέπει να κερδίσουμε εκτός από τον αντίπαλο και το στρες. Δεν έχουμε επτά παίκτριες απέναντι μας, αλλά οκτώ (εννοεί το στρες). Έχουμε τρομερή θέληση σαν ομάδα και πιστεύω ότι θα δικαιώσουμε τον κόσμο μας.

Γιέλενα Σμούροβα (βοηθός προπονητή Κίνεφ Κίρισι) «Ήταν ένα εξαρχής δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πιθανότατα δεν ήμασταν έτοιμες σωματικά και ψυχολογικά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ένας λόγος που δεν είχαμε ρυθμό είναι ότι το πρωτάθλημα στη Ρωσία έχει τελειώσει. Αύριο θα αγωνιστούμε στον μικρό τελικό για την 3η θέση».

 Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: NβΧ