ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / WORLD LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

  01.12.2015 22:08       2119

Μετά την εμφατική νίκη της Ελλάδας επί της Ουγγαρίας για την προκριματική φάση του World League με 12-8, o Έλληνας τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, αλλά και ο Πατρινός διεθνής Χριστόδουλος Κολόμβος παραχώρησαν δηλώσεις αναφερόμενοι στην σπουδαία νίκη

Θοδωρής Βλάχος (Ομοσπονδιακός τεχνικός)

«Ήταν μια επιβλητική νίκη, μια καθαρή νίκη. Εμείς κάναμε όσα έπρεπε και ακόμη περισσότερα και τα καταφέραμε να επιβληθούμε απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου, όπως επίσης και εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της Πάτρας που μας στήριξε. Προσωπική μου εισήγηση είναι να ξαναπαίξουμε και ένα από τα επόμενα παιχνίδια σε αυτή την έδρα».

Χριστόδουλος Κολόμβος (Έλληνας διεθνής)

«Παίξαμε πολύ καλά και χειριστήκαμε έξυπνα έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, εμείς το κάναμε εύκολο με την απόδοσή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του. Για μένα θα είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή όταν αγωνίζομαι στην Πάτρα. Πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια για να καταφέρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του World League».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ