ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

  17.04.2013 21:23       958

Στα αίτια της εντός έδρας ήττας από τη Μπαρτσελονέτα με 3-8, στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης Ανδρών, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος. Ο τεχνικός των «μπέμπηδων» δεν παρέλειψε στη συνέχεια να επισημάνει και τους στόχους της ομάδας του μετά από αυτόν το διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη:

«Δεν παίξαμε σε καμία περίπτωση όπως θα θέλαμε. Δεν αξιοποιήσαμε καθόλου τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα είχαμε αρκετά κενά σε κάποιες φάσεις. Η Μπαρτσελονέτα ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Τώρα πια πάμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης, αν και πλέον η πρόκριση έχει απομακρυνθεί αρκετά.

Αυτό που χρειάζεται από εδώ και πέρα είναι ανασύνταξη και προσήλωση στους δύο μεγάλους στόχους μας για φέτος. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.»

Ο αρχηγός της Βουλιαγμένης, Κώστας Τσαλκάνης, δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το παιχνίδι:

«Κάναμε πιστεύω το χειρότερό μας παιχνίδι την τελευταία τριετία. Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, αφήνοντας κενά και χώρους στη Μπαρτσελονέτα. Επιθετικά εμφανιστήκαμε νωχελικοί και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Πια η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ, που ήταν ο μεγάλος στόχος μας φέτος, έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, όμως δε θα πάμε για να χάσουμε στη Βαρκελώνη. Θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό που κοιτάμε στη συνέχεια είναι η διατήρηση των σκήπτρων. Έχουμε πει από την αρχή της σεζόν πως θέλουμε το ντάμπλ και φέτος, γι’ αυτό πρέπει να ανασυνταχθούμε τώρα και να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια για να τα καταφέρουμε.»

Τη σκυτάλη στις δηλώσεις πήρε ο πολύπειρος περιφερειακός της ομάδας του Λαιμού, Χρήστος Αφρουδάκης, αναφέροντας:

«Στο σημερινό παιχνίδι φάνηκε το πρόβλημα που έχουμε στο σκοράρισμα. Δε μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε καμία από τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν και μοιραία ήρθε η ήττα. Αμυντικά δε μπορώ να πω πως ήμασταν τόσο κακοί, γιατί κρατήσαμε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, αλλά η κακή επιθετική λειτουργία μας στοίχησε σ’ αυτό το παιχνίδι.

Δεν έχουμε περιθώρια όμως πια να μείνουμε σ’ αυτή την ήττα. Προχωράμε και βλέπουμε πια κάθε παιχνίδι μας ξεχωριστά με μοναδικό στόχο τη νίκη κάθε φορά. Στη Βαρκελώνη θα κυνηγήσουμε όποιες ελπίδες μας έχουν απομείνει για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.»

Τέλος, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μίλησε μετά το ματς και ο τεχνικός των Καταλανών, Σάντι Φερνάντεζ, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του:

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί επιθετικά. Μας βγήκαν σχεδόν όλες οι φάσεις που θέλαμε. Η άμυνα μας ήταν καταπληκτική σήμερα και αυτή μας έδωσε τη νίκη. Είναι μία σπουδαία επικράτηση, απέναντι σε έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο.

Η Βουλιαγμένη έχει κάποιους πολύ καλούς και έμπειρους πολίστες, που πιστεύω πως δεν πήραν σήμερα την κατάλληλη βοήθεια από τους συμπαίκτες τους, γι’ αυτό και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν αρκετά.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος