ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΕΩΝ

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών

  23.04.2013 17:23       838

Τρεις εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών από ελληνικής πλευράς, στους 42ους Βαλκανικούς Αγώνες Νέων που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (20 και 21 Απριλίου) στη Λάρισα, οι Γιάννης Καϊσαρλής, Απόστολος Ταυλαρίδης και Στέλλα Απλάντη, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, για τις επιτυχίες τους στη διοργάνωση, όπου η Ελλάδα πρώτευσε τόσο σε γενική βαθμολογία, όσο και στις επιμέρους (Αγόρια-Κορίτσια).

Αρχικά, ο Γιάννης Καϊσαρλής, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 4x100 Μικτή Ομαδική, δήλωσε:  

«Ήταν μια φανταστική εμπειρία και είμαστε ευγνώμονες ουσιαστικά που κατάφεραν και γίνανε αυτοί οι αγώνες στην Ελλάδα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να αγωνιστούμε σε μια τέτοια διοργάνωση, γιατί προσπαθούμε να πιάσουμε και όρια για το Πανευρωπαϊκό του Πόζναν.

Ήταν μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε και αναδειχθήκαμε πρώτοι σε γενική βαθμολογία, αγόρια και κορίτσια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΚΟΕ που χρηματοδότησε αυτή την διοργάνωση αλλά και φυσικά στην περιφέρεια Θεσσαλίας που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε μια πολύ αξιόλογη ετοιμασία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τον προπονητή μου Γρηγόρη Μαντά, τον γυμναστή μου Πέτρο Βασιλακάκο και βέβαια όλο τον στενό μου κύκλο που με βοήθησε πολύ ψυχολογικά για τους αγώνες.»

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Ταυλαρίδης, ο οποίος κατέκτησε συνολικά τέσσερα χρυσά μετάλλια (100,200μ. Ελεύθερο, 4x100μ. Ελεύθερο και 4x100μ. Μικτή Ομαδική), επισήμανε:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος ατομικά, αλλά και ομαδικά, αφού κατακτήσαμε πολλά μετάλλια. Καταφέραμε και κερδίσαμε και τα τρία κύπελλα. Σαν χρόνους είμαστε ευχαριστημένοι, αν και προσωπικά δεν είμαι πολύ κοντά στους στόχους μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Τάσο Χατζηγεωργίου, που αν και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα μου συμπαραστέκεται, αλλά και τους γονείς μου που μου παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μπορούν.»

Τέλος, η Στέλλα Απλάντη, η οποία κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στη σκυτάλη 4x200μ. Ελεύθερο, αλλά και χάλκινο μετάλλιο στα 800μ. Ελεύθερο, τόνισε:

«Πήγα πολύ καλά στο αγώνισμα μου στα 800μ. Ελεύθερο, αν και δεν έκανα κάποιο ρεκόρ. Πήρα την 3η θέση και είμαι ευχαριστημένη αν και θα μπορούσα και καλύτερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τον κύριο Γρηγόρη Μαντά, αλλά πάνω απ’ όλα τους γονείς μου που μου παρέχουν την δυνατότητα να συνεχίζω και να συμμετέχω στους αγώνες.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος