ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

  10.06.2013 15:02       960

Με τον Ναυτικό Όμιλο Βόλου «Αργοναύτες» να αναδεικνύεται πρωταθλητής, συγκεντρώνοντας 237 βαθμούς στη γενική κατάταξη, ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων, που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου (8-9 Ιουνίου).

Ήταν ο πρώτος τίτλος του ΝΟΒΑ μετά από 15 ολόκληρα χρόνια στο άθλημα της Συγχρονισμένης και πανηγυρίστηκε έξαλλα από τις αθλήτριες και τον προπονητή του σωματείου της Μαγνησίας.

Μετά την απονομή του τροπαίου, ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου, Κυριάκος Τάσιος μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τον τίτλο που κατέκτησε ο σύλλογος του και για την τεράστια προσπάθεια όλων στο ΝΟΒΑ που έφερε την επιτυχία αυτή:

«Ο τίτλος αυτός που κατακτήσαμε είναι αποτέλεσμα της τεράστιας δουλειάς που έχει γίνει από όλους στο ΝΟΒΑ. Τα κορίτσια όλη τη σεζόν αυτή, τα έχουν δώσει όλα στις προπονήσεις ώστε να βγει αυτό το αποτέλεσμα και η επιτυχία μας είναι το επιστέγασμα όλης αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Αξίζουν συγχαρητήρια, για την άψογη διοργάνωση, τόσο στην Ομοσπονδία, όσο και στο Δήμο Χαϊδαρίου.

Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά για να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και αισιοδοξούμε ότι έτσι θα τα καταφέρουμε και ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου «Αργοναύτες», θα αρχίσει να πρωταγωνιστεί και πάλι σε όλα τα επίπεδα.»

Ευαγγελία Κουτίδη: «Μεγάλη ικανοποίηση για την εξαιρετική εμφάνιση»

Η αρχηγός του πρωταθλητή ΝΟΒΑ, Ευαγγελία Κουτίδη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις της, απόλυτα ικανοποιημένη από την κατάκτηση του τίτλου και την εξαιρετική, όπως τη χαρακτήρισε, εμφάνιση της ομάδας της. Η 18χρονη αθλήτρια, κατέκτησε χθες το αργυρό μετάλλιο σε Σόλο και Ντουέτο, και το χρυσό σε Ομαδικό και Κόμπο.

«Είμαι προσωπικά πάρα πολύ ικανοποιημένη από την εξαιρετική μας εμφάνιση σε αυτό το πρωτάθλημα. Και τα προηγούμενα χρόνια είχαμε επιτυχίες στο Ομαδικό και το Κόμπο, αλλά δεν είχαμε καταφέρει να σηκώσουμε το τρόπαιο.

Αν δε, συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως όλες μαζί προπονηθήκαμε, μόλις μιάμιση βδομάδα, λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων, η επιτυχία μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Νιώθουμε πως έτσι ανταμείβονται οι κόποι μια ολόκληρης σεζόν, στην οποία κάναμε όλες πολύ σκληρή και καλή δουλειά. Η μεγάλη επιτυχία μας, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στο σύλλογο, συνεργαστήκαμε άψογα μεταξύ μας.»

ΦΩΤΟ: Η διεθνής αθλήτρια του ΑΝΟ Αργυρούπολης, Εβελίνα Παπάζογλου

Εβελίνα Παπάζογλου: «Για το καλύτερο στη Βαρκελώνη»

Η Εβελίνα Παπάζογλου, του ΑΝΟ Αργυρούπολης, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Σόλο, το χρυσό στο Ντουέτο και δύο αργυρά σε Ομαδικό και Κόμπο, με την ομάδ ατης να αναδεικνύεται δεύτερη στη γενική κατάταξη με 230 βαθμούς. Η νεαρή διεθνής μας αθλήτρια, μας μίλησε για την εμφάνιση εκείνης και των συμπαικτριών της στο Χαϊδάρι, αλλά και για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης (19 Ιουλίου-4 Αυγούστου), όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας:

«Είμαστε ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα εδώ, αν αναλογιστούμε πως όλες μαζί προετοιμαστήκαμε μόλις τέσσερις ημέρες. Κι εγώ πήγα όπως ακριβώς ήθελα, ειδικά στο Ντουέτο.

Όσον αφορά την προετοιμασία μου για το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης, αυτή έχει πάει πολύ καλά. Και εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια που θα πάμε εκεί, έχουμε δουλέψει όπως θα έπρεπε.

Το Σάββατο έχουμε και την πρώτη μας συνάντηση ως ελληνική αποστολή για να δουλέψουμε μαζί. Είχαμε πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανευρωπαϊκό του Πόζναν, όπου μετείχαμε τον προηγούμενο μήνα και αισιοδοξούμε πως θα έχουμε καλή απόδοση και στο Παγκόσμιο. Εκεί προσωπικά, πάω για το καλύτερο.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος