ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'Β'/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών (δεύτερη ημέρα)

  07.02.2015 22:56       998

Απόλυτα ευχαριστημένοι από τον εαυτό τους ήταν οι μικροί κολυμβητές που πρώτευσαν στα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας των Χειμερινών Αγώνων στις κατηγορίες Παμπαίδων- Παγκορασίδων Α'Β'. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα στο Εθνικό κολύμβητήριο του Πειραιά.

Ο Στέργιος- Μάριος Μπίλας (ΝΟ Χαλκίδας) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ,όντας 1ος  στα 50μ. ύπτιο Παμπαίδων Α΄, με επίδοση 28.59. Στις δηλώσεις του τόνισε: «Το μετάλλιο οφείλεται στη σκληρή μου δουλειά εντός πισίνας, αλλά και στον προπονητή μου κ. Αλέκο Κοτρώση. Θέλω να βελτιώνομαι σε κάθε μου χρονιά. Αυτός είναι και ο στόχος μου για το μέλλον».

 Ο Μαρίνος Φιλίκας (ΑΡΓΗΡΑΚ) ήταν 1ος  στα 50μ ύπτιο Παμπαίδων Β', με επίδοση  31.65. Ο ίδιος τόνισε: «Ήταν ωραία εμπειρία, συγχαρητήρια στα παιδιά. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιό μου στον προπονητή μου, Κώστας Φιλίππα. Αυτό που θα κοιτάξω να κάνω στη συνέχεια είναι να βελτιώσω τους χρόνους μου».

Η Μαριάνθη Λάρδα (ΝΟ Χίου) κατέκτησε το τρίτο της μετάλλιο στη διοργάνωση, το χρυσό, στα 50μ πρόσθιο Παγκορασίδων Β΄, με επίδοση 36.51. Η ίδια τόνισε: «Ειμαι πολύ χαρούμενη με αυτές μου τις επιδόσεις, πιστεύω στις επόμενες μου αγωνιστικές υποχρεώσεις να πάω εξίσου καλά. Αφιερώνω το μετάλλιο στην  προπονήτριά μου Πόπη Βολίκα και στους γονείς μου».

Ο Αναστάσιος Μπούταλης (ΟΣΦΠ) ήταν ο πρώτος νικητής στα 200μ πεταλούδα Παμπαίδων Β' , με επίδοση 2:35.28. Ο ίδιος αφιέρωσε το μετάλλιο του στον προπονητή του, Νίκο Γέμελο: «Είμαι χαρούμενος με την επίδοση μου, θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο που κατέκτησε στον προπονητή μου. Επόμενος στόχος για μένα είναι  να βελτιώσω όσο πιο πολύ μπορώ τους χρόνους μου».

Ο Σταύρος Κέντρος (Ωκεανός) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ελεύθερο Παμπαίδων  Α' με χρόνο  55.67. Ο ίδιος σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ο αρχικό μου στόχος ήταν να πιάσω όριο για την κατηγορία ΟΠΕΝ. Θέλω να ευχαιστήσω τον προπονητή μου, κ. Δαμασιώτη και  να βελτιώσω τον ατομικό μου χρόνο στην ΟΠΕΝ και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα».

 Ο Απόστολος Παπαστάμος (ΝΟ Χανίων) που πρώτευσε στα 200μ πεταλούδα στην κατηγορία των Παμπαίδων Α΄ με επίδοση 2:45.78 τόνισε: «Βγαίνει η δουλειά που είχαμε κάνει και είμαι ικανοποιημένος με τους χρόνους μου. Στόχος μου είναι να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος στην ΟΠΕΝ και στο πρωτάθλημα το καλοκαρί, καθώς και να βελτιώσω την ατομική μου επίδοση».

Η Νεφέλη Γιαννοπούλου(ΑΝΟΓ), ήταν 1η στα 800μ ελεύθερο στις Παγκορασίδες Β' με επίδοση 9:26.75.  Η ίδια τόνισε: « Ο στόχος που ήθελα πραγματοποιήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Μίλτο Κανελλόπουλο και  ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Έχω πιάσει όριο προεθνικής και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό. Αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένεια μου».

Η Χρυσάνθη Σαρασίτη (ΑΣΚ ΝΤΕΡΗ) ήταν πρώτη στα 800μ ελεύθερο στην κατηγορία των Παγκορασίδων Β΄, σημειώνοντας  επίδοση  10:04.31 «Είμαι ευχαριστημένη απ τον εαυτό μου και  ικανοποιημένη από το χρόνο μου. Αφιερώνω το μετάλλιο στην αδερφή μου».

Ο Αλέξανδρος Κωνσταντινόπουλος (ΑΙΟΛ. Πετρούπολης)  ήταν πρώτος στα 400μ Μικτή Ατομική, στην κατηγορία των Παμπαίδων Α', με χρόνο 4:59.49. Όντας ευχαριστημένος, τόνισε : «Αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένεια μου και στον προπονητή μου Βαγγέλη Καραμάνο. Έκανα μια μεγάλη επίδοση. Αν μπορέσω να πιάσω όρια για την κατηγορία ΟΠΕΝ και το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ