ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ/ΑΘΗΝΑ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών (δεύτερη ημέρα)

  14.02.2015 21:43       829

Μεγάλος  πρωταγωνιστής της σημερινής δεύτερης ημέρας των Χειμερινών αγώνων Κατηγοριών(Παίδων- Κορασίδων, Εφήβων- Νεανίδων) ήταν ο Θανάσης Κυνηγάκης του ΑΝΟ Αργυρούπολής, με τον ίδιο να πιάνει το ρεκόρ για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο ταλαντούχος Έλληνας κολυμβητής ήταν ευχαριστημένος με την επίδοση του, όπως και όσοι πρώτευσαν στα σημερινά αγωνίσματα της διοργάνωσης πο διεξάγεται στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

 Ο Θανάσης Κυνηγάκης (ΑΝΟΑ), ο οποίος πρώτευσε στα 200μ πεταλούδα Εφήβων, με 2:02.00, πιάνοντας και το όριο για το Μπακού, σημείωσε: «Ήταν μια δύσκολη κούρσα, ήθελα να δω σε τι φάση βρίσκομαι. Τελικά μου βγήκε ένας πολύ καλός χρόνος, ο οποίος είναι και όριο για το Μπακού, ενώ για λίγο χάθηκε το όριο για το Παγκόσμιο της Σιγκαπούρης. Τώρα στοχεύω να πιάσω τα όρια και για εκεί».

Ο Νικόλαος Γυφτόπουλος (Ωκεανός) ήταν πρώτος στα 50μ ύπτιο Εφήβων, με επίδοση 27.17. Σε δηλώσεις του σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αφιερώνω το μετάλλιο στους προπονητές μου, Δημήτρη Δαμασιώτη και Κωνσταντίνο Λεμπέση. Θα μπορούσα να έχω καλύτερο χρόνο, αν πρόσεχα κάποιες λεπτομέρειες».

Ο  Παναγιώτης Μπολάνος (ΓΣΑΙΓΑΛ) πρώτευσε στα 50μ ύπτιο Παίδων, με χρόνο 28.53. Ο ίδιος σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος, γιατί δε πίστευα ότι θα κάνω τόσο καλό χρόνο, ωστόσο βγήκε ένα καλό αποτέλεσμα. Αφιερώνω το μετάλλιο μου στους δύο προπονητές  μου, Γιώργο Μανιάτη και Γιώργο Διαμαντή».

Η Αθηνά Κωνσταντινίδη (ΑΝΟΓ) ήταν πρώτη στα 50μ πρόσθιο Νεανίδων, με χρόνο 33.86. Η ίδια τόνισε: « Περίμενα να πάω καλύτερα, αλλά εν γένει είμαι ευχαριστημένη με το χρόνο μου.  Αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένεια μου και τον προπονητή μου, Μίλτο Κανελλόπουλο, ο οποίος με έχει στηρίξει πολύ».

Η Γεωργία Παυλοπούλου (ΚΟΠΙ) πήρε την πρώτη θέση στα 50μ πρόσθιο Κορασίδων, σημειώνοντας χρόνο 34:03. Στις δηλώσεις της είπε: «Η οικογένεια μου με έχει στηρίξει πολύ, γι΄ αυτό και θέλω να της αφιερώνω το μετάλλιο μου. Είμαι σχετικά ευχαριστημένη από την επίδοσή μου».

Ο Στάθης Μάλαμας (ΟΣΦΠ) πρώτευσε στα 100μ ελεύθερο Εφήβων, με επίδοση 52.36, υπογραμμίζοντας: «Μπορούσα να τα πάω καλύτερα, ήταν ένα τεστ για μένα. Στο ΟΠΕΝ, στο οποίο θα συμμετάσχω, ελπίζω να πάω καλύτερα».

Ο Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος (ΝΕ Πατρών)  πρώτευσε στα 100μ ελεύθερο Παίδων, με χρόνο  54.29. Στις δηλώσεις του, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό το μετάλλιο, είναι κάτι δύσκολο γιατί είμαι ο μικρότερος σε ηλικία σε αυτή την κατηγορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατέβασα το χρόνο μου, αφιερώνω την πρωτιά στην οικογένεια μου και στον προπονητή μου, κ. Νταλαχάνη»

 Η Ελεάνα Κουτσουβέλη (ΑΟΝ ΓΕΡΑ) πρώτη στα 100μ ύπτιο Νεανίδων, με χρόνο 1:04.39 σημείωσε: « Η αλήθεια είναι ότι είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό, με ενδιαφέρει ο χρόνος μου και θεωρώ ότι στο ΟΠΕΝ θα παρουσιαστώ καλύτερη. Αφιερώνω στον προπονητή μου Γιάννη Βελέντζα, το μετάλλιο»

 Η Ιωάννα Σαχά (ΑΝΟΓ), πρώτη στα 100μ ύπτιο Κορασίδων, με χρόνο 1:05.08 δήλωσε: «Ευχαριστημένη για το μετάλλιο, αλλά περίμενα να έχω έναν καλύτερο χρόνο. Θα προσπαθήσω να το καταφέρω σύντομα. Αφιερώνω τη νίκη στον προπονητή μου, Μίλτο Κανελλόπουλο και στην οικογένειά μου».

 Ο Γιώργος Βουγιατζής (ΑΟΠΦ) ήταν πρώτος στα 200μ πεταλούδα Παίδων, με χρόνο 2:09.50. Ο ίδιος τόνισε: «Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία μου. Αφιερώνω το μετάλλιο στη μητέρα μου, που με βοηθά και με στηρίζει. Είμαι σαφώς ικανοποιημένος από  το χρόνο μου».

 Η Όλγα Εγκόροβα (ΝΟ Βουλ) ήταν πρώτη στα 800μ ελεύθερο  Νεανίδων με χρόνο 9:09.15, σημειώνοντας:  «Είμαι ευχαριστημένη από το χρόνο και το μετάλλιό μου. Θέλω να το αφιερώσω στη μητέρα μου και στον προπονητή μου».

 Η Ευαγγελία Κουκουλά (ΙΩΝΙΚΟΣ) ήταν πρώτα στα 800μ ελεύθερο Κορασίδων, με χρόνο 9:12.53, τονίζοντας : «Είμαι ενθουσιασμένη, γιατί με τόσο προπόνηση νομίζω ότι το άξιζα. Με ενδιαφέρον περισσότερο οι χρόνοι, παρά το μετάλλιο. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στον προπονητή μου , Βόϊκο Ράτσε και στην οικογένειά μου».

Ο Λευτέρης Μανιός (Ωκεανός) πρώτευσε στα 400μ Μικτή Ατομική Παίδων, με χρόνο 4:43.95 δηλώνοντας: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος, πολύ ευχαριστημένος από το χρόνο μου. Θέλω να αφιερώσω  το μετάλλιο σε όλους τους προπονητές μου στον Ωκεανό, αλλά και σε όσους με στηρίζουν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ