ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΠΕΝ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών (δεύτερη ημέρα)

  28.02.2015 21:26       998

Ο Δημήτρης Δημητρίου και ο Νίκος Σοφιανίδης ήταν και σήμερα οι πρωταγωνιστές στη δεύτερη ημέρα των Χειμερινών αγώνων ΟΠΕΝ, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, καθώς κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Εφήβων- Νεανίδων) του καλοκαιριού. Αμφότεροι δήλωσαν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους, ενώ και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κολυμβητές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τους χρόνους τους, δεδομένης της περιόδου:

Ο Φώτης Κολιόπουλος (Εθνικός), πρώτος στα 50μ πεταλούδα με επίδοση 25.08 δεν ήταν ικανοποιημένος από το χρόνο του, σημειώνοντας: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το χρόνο μου, αν και βελτιώθηκα από το πρωϊ. Άλλαξα βέβαια προπονητή (Άκης Οικονόμου) και γι΄αυτό περιμένω τα αποτελέσματα μου να έρθουν αργότερα».

Η Άννα Ντουντουνάκη (ΚΟΠΙ) κατέκτησε το δεύτερο της χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στα 50μ πεταλούδα με 27.15. Η ίδια σημείωσε: «Ήθελα λίγο καλύτερο χρόνο, να κατέβω τα 27 δευτερόλεπτα στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Είμαι γενικά ευχαριστημένη, εντός Ελλάδας είναι ένας καλός χρόνος για μένα».

Ο Δημήτρης Δημητρίου(ΑΝΟΑ) έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων του Μπακού, στα 200μ ελεύθερο, κάνοντας επίδοση 1:51.82: «Ένιωθα καλά, δε περίμενα να κολυμπήσω τόσο γρήγορα. Ήρθε το όριο και είναι σημαντικό. Είμαι χαρούμενος για την επίδοση μου», τόνισε ο αθλητής του Δημήτρη Αθυμαρίτη.

Ο Ανδρέας Βαζαίος (ΑΝΟΑ), νικητής στα 200μ ελεύθερο, με επίδοση 1:50.20 σημείωσε: «Είναι καλός χρόνο για το χειμώνα, είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε καλό ανταγωνισμό με το Χρήστο (Κατραντζής) κολυμπώντας δίπλα-δίπλα, κάτι που έκανε καλύτερο τον αγώνα. Στόχος είναι να είμαι καλά και να κολυμπάω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Η Θεοδώρα Γιαρένη (Ολυμπ73) κέρδισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στα 200μ ελεύθερο, με επίδοση 2:01.36, τονίζοντας: «Αισθάνομαι αρκετά ικανοποιημένη, είναι αρκετά καλός χρόνο, αν και περίμενα λίγο παρακάτω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και το γυμναστή μου, οι οποίοι με έχουν βοηθήσει πολύ».

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, πρώτος στα 400μ Μικτή Ατομική, με χρόνο 4:24.08 τόνισε: «Μετά από 2,5 χρόνια συμμετέχω σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και είμαι ευχαριστημένος. Στο μυαλό μου έχω άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή, όπως το να είναι η προετοιμασία μου όσο το δυνατόν καλύτερη ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων. Θέλω να είμαι καλά για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, που δίνω τον ερχόμενο μήνα στο εξωτερικό. Αυτοί είναι αγώνες προετοιμασίας».

Η Αφροδίτη Γιαρένη, πρώτη στα 400μ Μικτή Ατομική, με χρόνο 4:51.98 σημείωσε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για το χρόνο μου, καθώς είναι ατομικό μου ρεκόρ και είμαι πολύ πιο ευχαριστημένη από χθες. Είναι μια πολύ καλή για την εποχή επίδοση, αλλά έχω βλέψεις και για καλύτερα ακόμη πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Θανάση Γιαννόπουλο και Παντελή Γκολέ που με έχουν βοηθήσει πολύ, αλλά και την οικογένειά μου για τη στήριξη».

Ο Απόστολος Χρήστου (ΟΣΦΠ), πρώτος στα 200μ ύπτιο με 2:00.58 τόνισε:«Ήταν μια καλή εμφάνιση και ένας χρόνος κοντά στο προσωπικό μου ρεκόρ. Είμαι ικανοποιημένος, καθώς βρίσκομαι στη μέση της προετοιμασίας μου και συνεχίζω τη σκληρή δουλειά ενόψει Καζάν».

Ο Νίκος Σοφιανίδης (ΠΑΟΚ) που έπιασε το όριο στα 200μ ύπτιο για Μπακού και Σιγκαπούρη με 2:02.16, σημείωσε: «Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος, κατέβασα το ατομικό μου ρεκόρ και έπιασα και το όριο για το Παγκόσμιο της Σιγκαπούρης, έπιβεβαιώνοντας και αυτό που είχα από το Καζάν. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν πολύ καλή εμφάνιση».

Η Ελεάνα Κουτσουβέλη (ΑΟΝ Γέρακα), πρώτη στα 200μ ύπτιο με 2:18.03 τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί, αν και δεν ένιωθα τόσο καλά αγωνίστηκα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους προπονητές μου. Στόχος μου είναι η βελτίωση του χρόνου μου».

Η Κάτια Σαρακατσάνη (Ιωνικός) πρώτη στα 100μ πρόσθιο με 1:10.50 δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένη από τη νίκη και το χρόνο μου αυτή τη φορά, τόσο εγώ όσο και ο προπονητής μου Βόϊκο Ράτσε. Αισθάνομαι περισσότερο ικανοποιημένη σε σχέση και με χθες».

Η Κέλλυ Αραούζου (ΟΣΦΠ) πρώτη στα 1500μ ελεύθερο, με 16:35.43, σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη αν και χάσαμε τόσο εγώ όσο και η Μαριάννα (Λυμπερτά) για λίγο το όριο για το Παγκόσμιο στο Καζάν. Παρόλα αυτά είναι ένας πολύ καλός χρόνος για την εποχή».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ