ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών (δεύτερη ημέρα)

  22.03.2015 19:14       1158

Mε χαρακτηριστική άνεση κατέκτησε το 1ο Σούπερ Καπ κολύμβησης ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Πειραιά, να συγκεντρώνει 265 βαθμούς και να τερματίζει στην πρώτη θέση. Οι πρωταγωνιστές των αγώνων, φάνηκαν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους, με τον Οδυσσέα Μελαδίνη του ΑΟΠΦ να πιάνει όριο για Ρίο στα 50μ ελεύθερο, αλλα να μην ισχύει, καθώς το Σούπερ Καπ, δε μετρά για επίσημη διοργάνωση:

Οδυσσέας Μελαδίνης (ΑΟΦΠ) 1ος στα 50μ ελεύθερο με 22.27: «Είμαι ευχαριστημένος από την επίδοση μου, καθώς ο χρόνος μου είναι όριο για Ρίο, αλλα ανεπίσημα, καθώς η διοργάνωση δε μετρά».

Κάτια Σαρακατσάνη (Ιωνικός) 1η στα 50μ πρόσθιο με 31.62: «Είμαι ευχαριστημένη. Ήταν ωραίοι αγώνες με καλό κλίμα. Στήριξα επίσης με βαθμούς την ομάδα μου, οπότε είμαι διπλά ικανοποιημένη».

Γιάννης Καρπουζλής (ΟΣΦΠ): 1ος στα 50μ πρόσθιο με 29.53: «Συνεχίσαμε  με καλές εμφανίσεις και σήμερα. Κάναμε κάποιες καλές κούρσες για την εποχή, δεν είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση, μετά από μια σειρά αγώνων και το Χειμερινό πρωτάθλημα. Ευελπιστώ πως σε λίγο καιρό θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι».

Γιάννης Δρυμωνάκος (Ωκεανός) 1ος στα 200μ Μικτή Ατομική με 2:05.32: «Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση μου γιατί στο Χειμερινό πρωτάθλημα δεν πήγα τόσο καλά. Χαίρομαι που το κολύμπι μου ήταν αυτό που δείχνει ότι πηγαίνω καλά και αν προετοιμαστώ όπως θέλω, θα είμαι σε λίγο καιρό στο επίπεδο που θέλω».

Αφροδίτη Γιαρένη (ΟΣΦΠ) 1η στα 200μ Μικτή Ατομική με 2:17.32: «Είμαι χαρούμενη και γιατί συνεβαλα στο να κερδίσει ο Ολυμπιακός το Κύπελλο, αλλα και γιατί ο χρόνος μου ήταν πολύ καλός για την περίοδο, καθώς έχω ήδη τρέξει πολλές κούρσες. Είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεμα και από τη διοργάνωση, ελπίζω να διοργανωθεί και στα επόμενα χρόνια».

Νόρα Δράκου (Ωκεανός) 1η στα 100μ ύπτιο  με 1:02.59: «Αυτοί οι αγώνες έγιναν  για να βοηθήσω την ομάδα μου, έκανα μια καλή κούρσα στα 100μ. Οι αγώνες με βοήθησαν και στην προετοιμασία μου. Είμαι ευχαριστημένη και συνεχίζω».

Δημήτρης Νέγρης (Ηλυσιακός Α0 ) 1ος στα 400μ ελεύθερο με 3:59.96: «Είμαι ευχαριστημένος. Έχω την άλλη βδομάδα το Μεσογειακό Κύπελλο, στο οποίο και θα εκπροσωπήσω την Εθνική ομάδα. Ευελπιστώ να πάω και εκεί καλά».

Στέφανος Δημητριάδης (ΟΣΦΠ) 1ος στα 100μ πεταλούδα με 53:89: «Έδωσα τους μέγιστους βαθμούς που μπορούσα να δώσω, κάτι το οποίο ήταν ο κύριος στόχος. Ήταν μια καλή κούρσα, μπορούσα όμως λίγο καλύτερα. Κάποια λάθος τακτική στην κούρσα δε μου επέτρεψε να κάνω αυτό που μπορούσα. Σε ατομικό όμως επίπεδο, αλλά και σε συλλογικό είμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις μου».

Δημήτρης Κουλούρης (Γλαύκος Περιστερίου) 1ος στα 200μ πρόσθιο με 2:15.69: «Ήταν ένας αγώνας για προπόνηση, αλά είμαι ευχαριστημένος γιατί η επίδοσή μου ήταν καλύτερη από εκείνη του Χειμερινού πρωταθλήματος και με βάζει σε θετικές σκέψεις και πάλι».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ:ΝβΧ