ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ/ΑΘΗΝΑ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών (πρώτη ημέρα)

  13.02.2015 21:31       1033

Απόλυτα ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις τους ήταν οι πρωταγωνιστές της πρώτης ημέρας των Χειμερινών αγώνων Κατηγοριών (για το Νότο), η πρώτη μέρα των οποίων ολοκληρώθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

H Ξανθή Μητσάκου (ΑΣΚ ΝΤΕΡΗ) ήταν πρώτη στα 50μ πεταλούδα Κορασίδων, με επίδοση 29:31. Σε δηλώσεις της σημείωσε: «Είμαι χαρούμενη για το μετάλλιο, το περίμενα. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στον προπονητή μου, κ. Βάλλα».

 Ο Γιώργος Φραγκουδάκης  (ΔΕΛΠΕΡ), πρώτος στα 50μ πρόσθιο Εφήβων με χρόνο 29.74 σημείωσε«Το χρυσό μετάλλιο ήταν καλοδεχούμενο, ήταν μια καλή επίδοση, βελτίωσα το χρόνο μου. Έκανα κάποια λάθη, αλλά η χρονιά είναι στην αρχή της.  Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο , τόσο στον προπονητή μου κ. Ρίγο, όσο και στην οικογένειά μου».

Ο Σπύρος Κρανιάς (ΝΑΣ Αττικης), πρώτος στα 50μ πρόσθιο Παίδων, με χρόνο 29.91 τόνισε: «Κατέβηκα τα 30 δευτερόλεπτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί είναι ένας πολύ καλός χρόνος. Είμαι ικανοποιημένος, αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένεια μου και στον προπονητή μου, κ. Γιώργο Μουσούρη».

 Η Βασιλική Μπακα (ΝΟΚΛΜΤ) ήταν πρώτη στα 200μ ελεύθερο Νεανίδων, με επίδοση 2:03.83. Η ίδιο δήλωσε: «Αυτοί οι αγώνες ήταν ένα τεστ για μένα, καθώς  προετοιμάζομαι για τους Χειμερινούς αγώνες ανδρών- γυναικών. Ξεπέρασα τον εαυτό μου, ειδικά στα 200μ.  Κυνηγάω το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων στη Σιγκαπούρη. Αφιερώνω το μετάλλιο στους προπονητές μου κ. Μπακολιά και κ. Λαγοπάτη και στην οικογένειά μου».

 Η Γεωργία Παυλοπούλου(ΚΟΠΙ), η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ ελεύθερο Κορασίδων, επισήμανε: «Δούλεψα πολύ και αισθάνομαι ικανοποιημένη γι' αυτό το μετάλλιο. Θέλω να βρίσκομαι στους Βαλκανικούς αγώνες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πρέπει να προσπαθήσω πολύ περισσότερο. Το αφιερώνω στον προπονητή μου, κ. Μάρκο Μανταλούφα».

Ο Δημήτρης Δημητρίου (ΑΝΟΑ), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ ελεύθερο Εφήβων, με χρόνο 3:55.92. Ο ίδιος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια πολύ καλή επίδοση. Δεν κατάφερα για ελάχιστο χρονικό διάστημα να πιάσω και το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του μεταλλίου είναι μια συλλογική προσπάθεια, το αφιερώνω στους γονείς μου,  στον προπονητή μου, Δημήτρη Αθυμαρίτη και σε όσους με στηρίζουν».

Ο Δημήτρης Μανιός (ΑΝΟΓ), ήταν πρώτος στα 400μ ελεύθερο Παίδων, με χρόνο 4:04.75. Ο ίδιος τόνισε: «Αισθάνομαι δικαιωμένος, γιατί έχω κάνει πολύ προπόνηση. Αφιερώνω το μετάλλιο στον προπονητή μου, κ. Μίλτο Κανελλόπουλο και στους γονείς μου».

Η Ηλέκτρα Λεμπλ (ΚΟΠΙ), πρώτη στα 400μ Μικτή Ατομική Κορασίδων με χρόνο 4:56.35, τόνισε : «Περίμενα αυτό το μετάλλιο, καθώς είχα προετοιμαστεί καλά. Θέλω να το αφιερώσω στον προπονητή μου, κ .Μάρκο Μανταλούφα, ο οποίος με έχει στηρίξει πολύ. Είμαι ικανοποιημένη με το χρόνο που έκανα».

Ο Στάθης Μάλαμας (ΟΣΦΠ) , πρώτος στα 100μ πεταλούδα Εφήβων, με χρόνο 56.24, σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από το χρόνο μου, καθώς βγήκε η δύσκολη δουλειά. Αφιερώνω το μετάλλιο στους τρεις προπονητές μου, Γιώργο Καλλή, Στέλιο Φιλόπουλο και Νίκο Γέμελο, αλλά και στους γονείς μου».

 Ο Ιάσων Σαντιξής (ΚΟΠΙ), πρώτος στα 100μ πεταλούδα Παίδων, με χρόνο 58.51, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω δικαιωμένος για τη δουλειά μου. Είναι ένας χρόνος με πολύ πίεση για μένα, γι' αυτό και σκεφτόμουν αν θα συνεχίσω ή όχι. Η νίκη αυτή μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω. Στόχος μου ήταν να κατεβάσω το χρόνο μου, κάτι που κατάφερα και ήρθε και η πρωτιά, κάτι το οποίο είναι ακόμα καλύτερο. Αφιερώνω το μετάλλιο, τόσο στη μητέρα μου, όσο και στον προπονητή μου, Μάρκο Μανταλούφα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ