ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών (πρώτη ημέρα)

  21.03.2015 20:47       958

Οι πρωταγωνιστές της πρώτης ημέρας του Σούπερ Καπ κολύμβησης, που διεξάγεται στον Πειραιά, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη διοργάνωση και τις επιδόσεις τους:

 Απόστολος Χρήστου (ΟΣΦΠ) 1ος στα 50μ ύπτιο Ανδρών, με 29.25: «Ήταν μια καλή επίδοση. Δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου βέβαια. Στόχος μου είναι να βρίσκομαι κοντά στις επιδόσεις μου, ως μέρος της πρετοιμασίας που κάνω».

Στέφανος Δημητριάδης (ΟΣΦΠ) 1ος στα 50μ πεταλούδα Ανδρών με 25.13: «Έδωσα βαθμούς στον Ολυμπιακό, ώστε να μπορέσει να πάρει το Κύπελλο, κάτι το οποίο είναι καλό. Ο χρόνος στα 50μ πεταλούδα ήταν σχετικά καλός, θα μπορούσα να έχω πάει λίγο καλύτερα ίσως. Αυτό που θέλω ενόψει Καζάν είναι να βελτιώνω τις επιδόσεις μου, ώστε να με βοηθήσει για το 200άρι, το αγώνισμά μου».

Θεοδώρα Γιαρένη (ΕΟΦΠΦ) 1η στα 200μ ελεύθερο Γυναικών με 2:02.38: «Ήταν μια καλή κούρσα, δεδομένου του γεγονότος ότι έχω κάνει αρκετές κούρσες, από το Χειμερινό πρωτάθλημα. Ο χρόνος μου κρίνεται ικανοποιητικός. Ως Ολυμπιακός, στόχος μας είναι να κερδίσουμε το Σούπερ Καπ. Όσο περισσότερους βαθμούς συγκεντρώνουμε, τόσο καλύτερα».

Αφροδίτη Γιαρένη (ΟΣΦΠ) 1η στα 400μ Μικτή Ατομική Γυναικών με 4:33.07: «Ως ομάδα πάμε πολύ καλά. Η κούραση είναι μεγάλη αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν, ώστε να είναι ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση».

Μαρία Ζαφείρη (ΑΝΟΓ) 1η στα 200μ ύπτιο Γυναικών, με 2:25.33: «Έχουμε έρθει με πολύ προπόνηση, γι αυτό και είμαι ικανοποιημένη από τη συνολική μου παρουσία. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Μίλτο Κανελλόπουλο».

Γιάννης Δρυμωνάκος (Ωκεανός) 1ος στα 400μ Μικτή Ατομική Ανδρών με 4:23.55: «Είμαι χαρούμενος με τις επιδόσεις μου, καθώς βελτιώθηκα αρκετά σε σχέση με το Χειμερινό ΟΠΕΝ. Ουσιαστικά μου άρεσε το κολύμπι μου, ενώ το μυαλό μου είναι στον αγώνα στην Αμερική σε λίγο καιρό. Βέβαια δε κρίνεται κάτι συγκεκριμένο, αλλά είναι μίτινγκ , στο οποίο θέλω να κάνω μια καλή εμφάνιση. Αυτοί εδώ οι αγώνες είναι στάδια τα οποία περνάμε, ώστε να είμαστε το δυνατόν καλύτεροι στους αγώνες οι οποίοι μας ενδιαφέρουν».

Βαλέρια Καρβούνη (Ωκεανός) 1Η στα 200μ πεταλούδα Γυναικών με 2:02.34: «Είμαι χαρούμενη γενικά, αλλά και κάπως στεναχωρημένη καθώς ήθελα να πιάσω το όριο για προεθνική. Πιστεύω ότι θα διορθώσω τα λάθη μου, στους επόμενους αγώνες που θα προκύψουν».

Αγγελική Μαυραντζά (ΟΣΦΠ) 1η στα 100μ πρόσθιο Γυναικών με 1:12.05: «Όσο πιο πολλούς βαθμούς δίνουμε στην ομάδα, αυτό είναι το σημαντικό. Θέλουμε το Σούπερ Καπ, η προσπάθεια μετράει».

Γιάννης Καρπουζλής (ΟΣΦΠ) 1ος στα 100μ πρόσθιο Ανδρών με 1:03.34 «Είναι αγώνες που ουσιαστικά αποτελούν μέρος της προετοιμασίας μας. Πάμε αύριο να κάνουμε κάποιες καλές εμφανίσεις, ώστε να πάρουμε το Κύπελλο, καθώς ο Ολυμπιακός είναι ήδη μπροστά».

Σοφία Κλικοπούλου (ΟΣΦΠ) 1Η στα 100μ ελεύθερο Γυναικών με 56.99: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένη με το χρόνο μου, καθώς δεν είχαμε προετοιμαστεί γι αυτούς τους αγώνες. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη».

Οδυσσέας Μελαδίνης(ΑΟΦΠ) 1ος στα 100μ ελεύθερο Ανδρών με 49.86: «Ήρθα στους αγώνες χωρίς να περιμένω κάτι, οπότε είμαι ευχαριστημένος με το χρόνο μου».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ:ΝβΧ