ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΑΚΑ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών τελευταίας ημέρας

  16.02.2013 19:58       869

Ύστερα από τρεις μέρες ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί αγώνες Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α’ και Β’, που διεξήχθησαν στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, για τα σωματεία του Νότου.

Οι μικροί κολυμβητές δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο ρεκόρ ούτε σήμερα, ωστόσο δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους, ενόψει και του Χειμερινού πρωταθλήματος. Ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες της σημερινής τελευταίας αγωνιστικής, η Ευαγγελία Κουκουλά από τον Ιωνικό Νίκαιας, η οποία τερμάτισε στην 1η θέση στο αγώνισμα των 400μ. ελεύθερο Παγκορασίδων Α’ με 4.38.87:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοσή μου. Στόχος μου είναι να συνεχίσω το ίδιο καλά και να βελτιώνω συνεχώς τους χρόνους μου. Ευτυχώς, μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει προβλήματα με τα μαθήματα και τις προπονήσεις και μπορώ να ανταποκρίνομαι εξίσου καλά και στα δύο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους γονείς μου για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου προσφέρουν, ώστε να φτάσω μέχρι εδώ», δήλωσε η 14χρονη κολυμβήτρια και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Θοδωρής Καλίτσας από τον ΝΟ Μυτιλήνης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο Παμπαίδων Α’ με 1.04.84:

«Έτρεξα σε άλλα δύο αγωνίσματα, αλλά αυτό ήταν το πρώτο μου μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες. Είμαι μεν ικανοποιημένος από τη γενική μου απόδοση στη διοργάνωση, αλλά ανέβασα το χρόνο μου και θα μπορούσα να τα έχω πάει ακόμα καλύτερα. Ωστόσο, δεν πτοούμαι και συνεχίζω με τους ίδιους ρυθμούς. Στόχος μου είναι σε κάθε διοργάνωση να πηγαίνω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Την πρώτη θέση στα 200μ. Μικτή Ατομική Παγκορασίδων Β’ κατέκτησε η Γεωργία Παυλοπούλου από τον Ποσειδώνα Ιλισίων, η οποία σημείωσε χρόνο 2.34.15: «Δεν περίμενα να τα πάω τόσο καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αυτό δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά από όλους μας στις προπονήσεις. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, αλλά και την οικογένειά μου. Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να φτάσω ακόμη ψηλότερα», ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας η 14χρονη κολυμβήτρια.

Τέλος, ο Δημήτρης Μανιός του ΑΝΟ Αργυρούπολης μίλησε για την πρωτιά του στο αγώνισμα των 1500μ. ελεύθερο Παμπαίδων Α’: «Είμαι μεν ευχαριστημένος, αλλά μπορούσα ακόμα καλύτερα. Απογοητεύτηκα γιατί για 26 κλάσματα του δευτερολέπτου δεν έπιασα το όριο για το ΟΠΕΝ. Στόχος μου είναι στο Χειμερινό πρωτάθλημα να πάω όσο καλύτερα μπορώ και να κατέβω κάτω από τα 17 λεπτά».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος