ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'Β'/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών (τρίτη ημέρα)

  08.02.2015 19:52       1051

Oι εξαιρετικές για την εποχή επιδόσεις των μικρών κολυμβητών, που συμμετείχαν στους Χειμερινούς αγώνες Παγκορασίδων- Παμπαίδων Α'Β' , οι οποίοι ολοκληρώθηκαν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, ήταν το ζητούμενο το οποίο και επετεύχθη. Οι επίδοξοι πρωταγωνιστές των αγώνων ήταν τρισευτυχισμένοι, μετά και την κατάληψη των πρώτων θέσεων και των σημαντικών τους επιτυχιών, θέτοντας παράλληλα τους επόμενους στόχους τους:

Η Κωνσταντίνα Περιβόλα (ΗΛΥΣ. Α.Ο) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο στις Παγκορασίδες Β' με επίδοση 32.91. Μιλώντας για το χρόνο της, τόνισε: « Είμαι ικανοποιημένη από το χρόνο μου, καθώς τον κατέβασα αρκετά. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γιώργο Καλλή και την οικογένειά μου. Στόχος μου για φέτος είναι να βελτιώσω τους χρόνους μου».

 Ο Γιώργος Παπαγεωργίου (ΑΝΟΑ) ήταν πρώτος στα 50μ πεταλούδα, στην κατηγορία των Παμπαίδων Α', με επίδοση 28.54 : «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το χρόνο μου, ειδικά σε αυτό το αγώνισμα. Πιστεύω ότι πήγα καλά, είμαι χαρούμενος για το χρυσό μετάλλιο. Θέλω να το αφιερώσω στον προπονητή μου, Αλέκο Χατζηγιαννάκη και στην οικογένειά μου. Θα προετοιμαστώ για το για το θερινό πρωτάθλημα, όπου ελπίζω να βρίσκομαι στην πρώτη τριάδα».

Ο Αναστάσιος Μπούταλης (ΟΣΦΠ) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ πεταλούδα Παμπαίδων Β', με χρόνο 29.56. Μιλώντας για το χρόνο του τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό το μετάλλιο, το οφείλω τόσο στην οικογένεια όσο και στην ομάδα μου. Στόχος μου είναι βελτιωθώ και να κατεβάσω τους χρόνους μου, όσο το δυνατόν περισσότερο»

Η Βασιλική Σταματάκη (Ολυμπιάδα 73)  κατέκτησε το δεύτερο της χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στα 400μ ελεύθερο Παγκορασίδων Β', με επίδοση 4:45.93. Η ίδια τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένη και από αυτή μου την επίδοση. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι, στους ίδιους ρυθμούς».

Ο Μάριος- Στέργιος Μπίλας (ΝΟ Χαλκ) κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στα 100μ ύπτιο Παμπαίδων Α' με επίδοση 1:01.52, με τον ίδιο να σημειώνει : « Ήθελα να κατεβάσω τους χρόνους μου, τις ατομικές μου επιδόσεις, κάτι το οποίο κατάφερα. Στόχος μου πλέον είναι το θερινό πρωτάθλημα και η κατάρριψη ενός πανελληνίου ρεκόρ».

 Ο Ιωάννης Χρήστου(ΟΣΦΠ) ήταν πρώτος στα 100μ ύπτιο στην κατηγορία των Παμπαίδων Β' , με επίδοση 1:07.39.Ο αθλητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Είμαι χαρούμενος και αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένεια μου και στην ομάδα μου τον Ολυμπιακό. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το χρόνο μου, συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς».

 Η Νικολέτα Παυλοπούλου (Ωκεανός) ήταν πρώτη στα 200μ μικτή ατομική Παγκορασίδων Α' με χρόνο 2:21.66. Η ίδια σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένη για τους χρόνους μου αυτή την περίοδο και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς, τους φίλους και τους προπονητές μου».

 Η Ιζαμπέλλα Γιόκαρη (Ν.Α.Σ ΑΤΤΙΚ) ήταν πρώτη στα 200μ μικτή ατομική Παγκορασίδων Β' με χρόνο 2.34.14, με την ίδια να τονίζει: «Αφιερώνω το μετάλλιο στον προπονητή μου Γιώργο Μουσούρη και στην οικογένεια μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τους χρόνους μου και στόχο έχω να τους κατεβάσω περισσότερο».

Ο Δημήτρης Μουζάκης (ΑΝΟΑ) ήταν πρώτος  στα 1500μ ελεύθερο Παμπαίδων Α΄ με επίδοση 17:02.80. Ο ίδιος δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενος για το μετάλλιο μου. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου, συνεχίζω με στόχο να κατεβάσω τους χρόνους μου στο θερινό πρωτάθλημα»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ