ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ/ΑΘΗΝΑ

Δηλώσεις πρωταγωνιστών (τρίτη ημέρα)

  15.02.2015 21:29       932

Με ικανοποίηση υποδέχθηκαν τα αποτελέσματα τους οι πρωταγωνιστές των Χειμερινών Αγώνων Κατηγοριών, που ολοκληρώθηκαν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η Ελένη- Άννα Κουτσουβέλη (ΑΟΝ ΓΕΡΑ), πρώτη στα 50μ ύπτιο Νεανίδων με 29.85, σημείωσε: «Είχα προετοιμαστεί και περίμενα αυτό το μετάλλιο. Ο χρόνος με ένοιαζε περισσότερο και πήγα καλά. Αφιερώνω και αυτό το μετάλλιο σε όλους όσους με έχουν στηρίξει».

Η Μελίνα Τροχαλάκη (ΗΡΑΚΛ91), που πρώτευσε στα 50μ ύπτιο Κορασίδων, με χρόνο 30.91 τόνισε: «Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου, γιατί είναι η πρώτη χρονιά. Είχαμε δύσκολες συνθήκες, αλλά πιστεύω ότι τα κατάφερα. Αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένειά μου και στον προπονητή μου, Μιχάλη Δραμιτινό».

Ο Δημήτρης Νέγρης(ΗΛΥΣ Α.Ο) πρώτος στα 1500μ ελεύθερο Εφήβων, με 15:46.56 δήλωσε: «Είναι αυτό που περίμενα ως αποτέλεσμα, είμαι ικανοποιημένος από την επίδοση μου. Είναι νωρίς ακόμα για να φτάσω στο 100% μου. Αφιερώνω το μετάλλιο στους γονείς μου που με στηρίζουν, αλλά και στον προπονητή μου, Νίκο Γέμελο».

Φώτης Στόγιος(ΝΟ ΧΑΛΚ) πρώτος στα 100μ ύπτιο Εφήβων, με 59.71 υπογράμμισε: «Ήρθε το χρυσό μετάλλιο και είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό. Ήθελα να κατεβάσω κάτω από λεπτό το χρόνο μου και τα κατάφερα. Αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένειά μου που με στηρίζει και στον προπονητή μου, Αλέκο Κοτρώτσιο».

Ο Κωνσταντίνος Δρυγούτης  (ΓΣ ΠΕΡΙΣΤ) πρώτος στα 100μ ύπτιο Εφήβων, επίσης με 59.71 σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος, θα μπορούσα να πάω και καλύτερα. Ανυπομονώ για την ΟΠΕΝ κατηγορία, για να βελτιώσω το χρόνο μου. Αφιερώνω το μετάλλιο  στο Γιάννη Ορφανίδη, που είναι προπονητής μου και στην οικογένειά μου».

 Η Ηλέκτρα Λεμπλ (ΚΟΠΙ) με 2:21.56 στα 200μ Μικτή Ατομική Κορασίδων: «Είμαι χαρούμενη, αν και λίγο άτυχη στη συγκεκριμένη κούρσα, γιατί γλίστρησα και θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Κοιτάζω να βελτιώσω το χρόνο μου, καθώς πλησιάζει και η ΟΠΕΝ κατηγορία».

 Ο Παναγιώτης Μπολάνος (ΓΣ ΑΙΓΑΛ) πρώτος στα 100μ ύπτιο Παίδων, με χρόνο 1:00.72 δήλωσε : «Είμαι χαρούμενος, είδα ότι βγήκαν πράγματα στην προπόνηση. Αφιερώνω τα μετάλλια μου στους προπονητές μου Γιώργο Μανιάτη και Γιώργο Διαμαντή».

 Η Όλγα Εγκόροβα(ΝΟ Βουλ), πρώτευσε στα 400μ ελεύθερο Νεανίδων με 4:31.66, τονίζοντας: «Είμαι ευχαριστημένη από τις συνολικές μου επιδόσεις, αν και θα μπορούσα να τα έχω πάει καλύτερα. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά».

Η Ευαγγελία Κούκουλα(ΙΩΝΙΚΟΣ) πρώτη στα 400μ ελεύθερο Κορασίδων, με 4:28.71 τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένη από το μετάλλιο, αλλά πρέπει να βελτιώσω τους χρόνους μου. Αφιερώνω τη νίκη αυτή, στην οικογένεια και στον προπονητή μου».

Ο Χρήστος Μπόνιας (ΝΟ Χαλκ )που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ πεταλούδα Εφήβων με 26.03 τόνισε: «Είναι κάτι ωραίο, μου ανέβασε την ψυχολογία. Αφιερώνω το μετάλλιο στον Αλέκο Κοτρώτσιο, προπονητή μου και στην οικογένεια μου. Θα κυνηγήσω να βελτιώσω το χρόνο μου, στην ΟΠΕΝ κατηγορία».

O Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος (ΝΕ Πατρών) πρώτος στα 50μ πεταλούδα Παίδων, με 26.67 σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από το μετάλλιο, αλλά όχι τόσο από την επίδοση μου, την οποία θα κοιτάξω να βελτιώσω. Ήταν πάντως κάτι αναμενόμενο, βγαίνει η δουλειά από την προπόνηση».

O Ιάσων Σαντιξής (ΚΟΠΙ), επίσης πρώτος στα 50μ πεταλούδα Παίδων  με 26.67 τόνισε: «Δε περίμενα ότι θα  πάω καλά σε αυτό το αγώνισμα. Είμαι μέσα στους στόχους και χαρούμενος. Ήθελα να κατέβω κάτω  από τα 27 δευτερόλεπτα και το πέτυχα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ