ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’

Δηλώσεις Πρωταγωνιστριών

  15.04.2013 16:04       1039

Με τον ΝΟ Χανίων να στέφεται πρωταθλητής και να ξεχωρίζει σε όλους του τελικούς των αγωνισμάτων, ολοκληρώθηκε χθες στο ανοικτό Κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης κατηγορίας Κορασίδων Α’ (12-14/4).

Από πλευράς πρωταθλητών, στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, μίλησε η αρχηγός Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη μετά την απονομή του τροπαίου στην ομάδα της Κρήτης. Η 15χρονη αθλήτρια του ΝΟ Χανίων κατέκτησε, εκτός του Κυπέλλου, χρυσό μετάλλιο σε Ομαδικό και Κόμπο, ασημένιο στο Ντουέτο και  χάλκινο στο Σόλο και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα πάντα το να παίρνεις φτάνεις στην κατάκτηση του τροπαίου σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι κάτι το σπουδαίο. Για μας αποκτά πολύ μεγαλύτερη αξία αυτή η πρωτιά γιατί έρχεται μέσα από τεράστια προσπάθεια όλο το χειμώνα. Δείξαμε πως παρά τις δυσκολίες μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της ομάδας και σε όσους έχουν συμβάλλει για αυτή την επιτυχία. Θέλω να πω τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτριά μου, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα για την τεράστια βοήθεια και φυσικά στους γονείς μου που με στηρίζουν σε κάθε μου προσπάθεια.»

Μία ακόμη αθλήτρια που ξεχώρισε σε όλα τα αγωνίσματα που έλαβε μέρος, ήταν η Αθανασία Τσόλα του δεύτερου στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος, Πανσερραϊκού. Η νεαρή αθλήτρια της ομάδας των Σερρών, κέρδισε χρυσό μετάλλιο σε Σόλο και Ντουέτο, ενώ κατέκτησε και το ασημένιο στο Ομαδικό, επισημαίνοντας μετά το τέλος των αγώνων:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την απόδοσή μου εδώ και από τις επιτυχίες μου. Η ομάδα μου, παρά το γεγονός πως ήρθε αποδεκατισμένη στην Αθήνα γι’ αυτό το πρωτάθλημα, τα πήγε εξαιρετικά καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλο αυτό τον καιρό, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε σαν σωματείο. Ελπίζω στη συνέχεια να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και σε προσωπικό και σε ομαδικό επίπεδο.»

Τέλος, σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ προχώρησε και η Βαλεντίνα Φαραντούρη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου. Η 15χρονη κολυμβήτρια του αθηναϊκού συλλόγου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο και το χάλκινο στο Ομαδικό, δηλώνοντας για την παρουσία του Νηρέα στη διοργάνωση:

«Είμαστε ευχαριστημένες από την καλή προσπάθεια. Βέβαια θα μπορούσε να τα πάμε και καλύτερα, αφού κάναμε κάποια λάθη στο αγωνιστικό κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε.Προσωπικά δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τον εαυτό μου, όμως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, ώστε να εμφανιστώ βελτιωμένη στο μέλλον.

Θέλω, εκ μέρους όλων των κοριτσιών να ευχαριστήσω  τον προπονητή μας και όλους στην ομάδα που μας στηρίζουν και μας βοηθούν συνεχώς, όπως επίσης προσωπικά ευχαριστώ και την οικογένειά μου για τη μεγάλη στήριξη που μου παρέχει σ’ αυτό που κάνω.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος