ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / 15ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δηλώσεις Σολωμού, Πλατανιώτη και Τσερνέτσκα

  25.07.2013 23:11       597

ΦΩΤΟ: Άλλη μια πετυχημένη εμφάνιση από το δίδυμο Πλατανιώτη / Σολωμού που ήταν 7ες στον τελικό του Ντουέτο

Βαρκελώνη: Αποστολή ΠΣΑΤ- Μάκης Τσίλκος

Εξαιρετικό ήταν το πρόγραμμα και η εκτέλεση του, για τις Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Τελικό του Ντουέτο, μα παρόλα αυτά περιορίστηκαν στην 7η θέση αν και με καλύτερη αντιμετώπιση από πλευράς Κριτών μπορούσε να της φέρει πιο ψηλά.

        "Όπως μας το είχε πει η προπονήτρια μας, η κ. Ναταλία, έπρεπε στον τελικό να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας, για να ανέβουμε μια η δυο θέσεις και το πετύχαμε. Η βαθμολογία δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, μα δεν πειράζει, αφού μπήκαμε στη τελική οκτάδα και μάλιστα στην 7η θέση. Ο σκοπός μας πέτυχε κι αυτό μας κάνει ευτυχισμένες", δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, ενώ από την πλευρά της η Δέσποινα Σολωμού, που ήταν 7η και στο Σόλο, τόνισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενες, αν και θα περίμενα να βρισκόμαστε ψηλότερα βαθμολογικά, με βάση το πρόγραμμα που κάναμε. Δεν πειράζει όμως αφού περάσαμε Καναδά και Γαλλία, είμαστε κερδισμένες κατά μια θέση από πέρυσι στο Λονδίνο, δείγμα της καλής δουλειάς που κάνουμε και της προόδου που έχουμε. Έστω σκαλί, σκαλί ανεβαίνουμε. Ευχαριστούμε πολύ την προπονήτρια μας κι εύχομαι αύριο στις μικρότερες να πάνε καλά στο Ομαδικό, ενώ εγώ θα τις ακολουθήσω μεθαύριο στον Κόμπο, που είναι και το τελευταίο μας αγώνισμα".

    Η Ναταλία Τσερνέτσκα, ομοσπονδιακή προπονήτρια δήλωσε από την πλευρά της: "Στον τελικό έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό τα κορίτσια κα μπράβο τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί κάθε χρόνο ανεβαίνουν λίγο και πιο ψηλά. Περίμενα ότι θα ‘μαστε καλύτερα από πέρυσι στους Ολυμπιακούς και να που τα καταφέραμε. Έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και το αποδεικνύουν. Και πάλι συγχαρητήρια στην Δέσποινα και στην Ευαγγελία".

   *Με ενός λεπτού σιγή ξεκίνησαν οι αγώνες στο Ζαν Ζορντί, αφού όλοι μαζί θεατές κι αθλητές-συνοδοί-κριτές, δημοσιογράφοι,  απέτισαν φόρο τιμής στους αδικοχαμένους επιβάτες της αμαξοστοιχίας στην Κομποστέλα της Γαλικίας, με αποτέλεσμα να έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος σε όλη την Ισπανία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ