ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Δηλώσεις της νικήτριας του Σόλο, Βλάντα Τσιγκίρεβα

  16.09.2012 12:52       934

Όπως έγινε γνωστό, η Βλάντα Τσιγκίρεβα κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα του Σόλο στο 13ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων στον Βόλο, με 170.987 βαθμούς.

Η Ρωσίδα αθλήτρια σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην μεγάλη αυτή της νίκη, το πώς ξεκίνησε στο άθλημα, αλλά και τους μελλοντικούς της στόχους.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Δεν ήταν καθόλου εύκολη η νίκη μου εδώ. Χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να κατακτήσω την πρώτη θέση» δήλωσε αρχικά και συνέχισε «Στο άθλημα μπήκα τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά με έχει βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι από μικρή ασχολιόμουν με το μπαλέτο».

Για τις Ελληνίδες αθλήτριες και την Ελλάδα, ανέφερε: «Οι Ελληνίδες είναι πολύ καλές και πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Όσον αφορά την Ελλάδα, μ’ αρέσει πάρα πολύ, και νομίζω πως θα έρχομαι διακοπές εδώ, από ‘δω και στο εξής».

Τέλος, αναφορικά με τους στόχους της είπε: «Μεγάλος στόχος μου είναι το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Θέλω να χορέψω σάμπα (αστειευόμενη) και να πάρω την σπουδαία διάκριση στην Βραζιλία».

Στην φωτογραφία η Ρωσίδα αθλήτρια με την μητέρα της.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος