ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Δηλώσεις των νικητριών στο Ντουέτο

  27.01.2013 19:03       987

Την πρώτη θέση στον τελικό του Ντουέτου των Χειμερινών αγώνων Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ κατέκτησε η ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, αποτελούμενη από τις Μέλλου Ξανθή και Σελετοπούλου Ιωάννα. Ανάμεσα σε 17 ντουέτα οι δύο μικρές ξεχώρισαν και κέρδισαν την πρώτη θέση στο αγώνισμα.

Αμέσως μετά την απονομή, τα κορίτσια μαζί με την προπονήτρια τους μίλησαν στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τη διάκρισή τους: «Δουλεύουμε κάτω απο πολύ δύσκολες συνθήκες φέτος, ωστόσο τα κορίτσια τα κατάφεραν και πήγαν πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τέλος καλό όλα καλά», είπε η προπονήτρια της ομάδας του ΝΟ Βουλιαγμένης Σύλβια Σαβράμη.

Στην συνέχεια, τα κορίτσια του Ντουέτου σε πλήρη αρμονία και εκτός πισίνας συμπλήρωσαν η μία την άλλη, λέγοντας: «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, κάναμε συνέχεια δουλειά και στο σπίτι. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Δεν υπήρχε ούτε χρόνος, ούτε χώρος να δουλέψουμε. Η πισίνα ήταν κρύα στις προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά, η διοργάνωση σήμερα ήταν πολύ καλή, η πισίνα ήταν ζεστή και όλα κύλησαν πολύ ωραία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος