ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Δηλώσεις των νικητριών στο Ομαδικό

  27.01.2013 20:18       1197

Από τις οκτώ συμμετοχές στο Ομαδικό των Χειμερινών αγώνων Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’, νικήτρια αναδείχθηκε εκείνη του ΝΟ Χανίων. Οι «γοργόνες» των Χανίων, υπό την μουσική υπόκρουση των πειρατών της Καραϊβικής, ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες.

Αμέσως μετά την απονομή, η Μαρκουλάκη Αθηνά-Μαρία, η οποία συμμετείχε και στο Ντουέτο καταλαμβάνοντας την 2η θέση, αλλά και η προπονήτρια της ομάδας μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη διοργάνωση και τη νίκη τους: «Ήμασταν πολύ αισιόδοξες, είχαμε δουλέψει πολύ καλά και ξέραμε τις δυνατότητες μας. Περιμέναμε ότι θα ήμασταν στα μετάλια και για το Ομαδικό και για το Ντουέτο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την επίδοση των παιδιών. Θεωρούμε πως το καλοκαίρι μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα και να διεκδικήσουμε το χρυσό μετάλλιο και στο Ντουέτο», δήλωσε η Στέλλα Μποτωνάκη, μία εκ των τριών προπονητριών του ΝΟ Χανίων, και στη συνέχεια το λόγο πήρε η νεαρή αθλήτρια από τα Χανιά:

«Δουλέψαμε σκληρά, όλες ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένες σε αυτή την κρύα πισίνα που προπονούμασταν. Είχαμε μόνο δύο διαδρομές και πιστεύω πως αξίζαμε την νίκη. Είμαστε όλες πάρα πολύ χαρούμενες και για το Ντουέτο και για το ομαδικό αποτέλεσμα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος