ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών μας

  09.12.2012 16:04       946

Πανευτυχής ο Γιώργος Μορφέσης, δεν έκρυβε την ικανοποίηση του μετά τον τελικό που βρήκε την Εθνική μας ομάδα θριαμβεύτρια με 9-5 επί της Ουγγαρίας.
«Είμαι ευτυχισμένος. Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζω ως προπονητής μετάλλιο χρυσό σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και γι αυτό είμαι υπερήφανος που δούλεψα με τις δύο αυτές ομάδες. Είμαι υπερήφανος για τα κορίτσια. Έχουν ταλέντο και το έδειξαν και πέρυσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδρίτης. Το μέλλον τους ανήκει», είπε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Η Στεφανία Χαραλαμπίδου, τόνισε ότι «μετά τον πρώτο αγώνα με τη Ρωσία, όπου δεν ήμασταν καλές, ανεβαίναμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Η Ελευθερία Πλευρίτου, που μαζί με την Χρυσούλα Διαμαντοπούλου συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη 7άδα της διοργάνωσης, υπογράμμισε: «Στόχος μας ήταν το χρυσό. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση και είμαι υπερήφανη για ότι πετύχαμε. Είναι υπέροχο να μοιράζεσαι με την αδελφή σου (σ.σ: Μαργαρίτα) τέτοια επιτυχία. Θέλω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και πραγματικά το ελπίζω ότι μπορεί να γίνει».

Αναγνωρίζουν οι Ούγγροι

Ιπποτικός ο τεχνικός της Ουγγαρίας Ατίλα Μίχοκ, απένειμε τα εύσημα στην Εθνική μας: «Αισθάνομαι άσχημα και πολύ απογοητευμένος. Η Ελλάδα όμως ήταν καλύτερη σε όλες τις γραμμές και άξιζε τη νίκη. Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

ΦΩΤΟ: Η Ελευθερία Πλευρίτου, στην καλύτερη 7άδα της διοργάνωσης