ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / 15ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Δηλώσεις Τσαλκάνη, Αφρουδάκη, Γούνα

  28.07.2013 19:07       714

ΦΩΤΟ: Ο αρχηγός Χρήστος Αφρουδάκης σε προσπάθεια του

Στη νωθρότητα που έδειξε η Εθνική μας ομάδα στο πρώτο μισό του αγώνα με τη Νότια Αφρική, αλλά και την επισήμανση πως τώρα το μυαλό όλων βρίσκεται στον αγώνα της Τρίτης με την Ουγγαρία που θα κρίνει την πρόκριση ή όχι στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, στάθηκαν οι διεθνείς μας σε δηλώσεις τους.   

" Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, περάσαμε στην φάση των 8 και οφείλουμε να ‘μαστε καλύτεροι στην συνέχεια, αφού παίζουμε με την Ουγγαρία. Πετυχαίνουμε βήμα- βήμα, το καλύτερο δυνατό και πάμε για το ακόμη καλύτερο", είπε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Χρήστος Αφρουδάκης.

   Ο Κώστας Τσαλκάνης, στάθηκε στο ...άγουρο ξύπνημα και στην νωθρότητα του πρώτου ημιχρόνου, λέγοντας: "Εντάξει ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά στο πρώτο μέρος, το άγουρο ξύπνημα μας έκανε να κοιμόμαστε ακόμη. Όταν ανεβάσαμε την απόδοση μας στο τρίτο οκτάλεπτο, όλα καθάρισαν και πήραμε αυτό που θέλαμε, την εύκολη νίκη. Τώρα κεφάλια μέσα και πάμε να τα καταφέρουμε και στα δύσκολα με την Ουγγαρία. Από εμάς και μόνον εμάς εξαρτώνται όλα και γι αυτό πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όποιος κι αν είναι απέναντι μας".

   Ο πρώτος σκόρερ στον αγώνα με την Νότια Αφρική, Αλέξανδρος Γούνας, δήλωσε: " Ήταν Ένα ματς πέρασμα για την οκτάδα, δεν είχαμε πρόβλημα, έστω κ αν μπήκαμε κάπως νωθρΆ στο πρώτο μέρος. Όταν παίξαμε στον δικό μας ρυθμό, το εμπόδιο ξεπεράστηκε εύκολα και τώρα πάμε για τα δύσκολα με την Ουγγαρία. Ελπίζω να παίξουμε το ίδιο καλά όπως με το Μαυροβούνιο, για να τα καταφέρουμε και να πάμε πιο ψηλά. Το μπορούμε, γιατί όχι".

(Δηλώσεις στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ Μάκη Τσίλκο)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ