ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Δηλώσεις Βουρνά, Λέτσιου, Γέμελος

  24.06.2012 19:07       2216

Κρίστελ Βουρνά: «Ημιτελικός και ρεκόρ …»

Η Κρίστελ Βουρνά, διπλασίασε τις νίκες της στην πεταλούδα (μετά τα 50μ), με την πρωτιά της σήμερα και στα 100μ. Η ίδια προσδιόρισε το στόχο της στο Λονδίνο: «Οι αγώνες στην Τρίπολη ήταν προετοιμασία για μένα ώστε να δω που βρίσκομαι εν όψει Ολυμπιακών. Με βάση όπως ήμουνα, δεν περίμενα να πάρω το 100άρι. Έκανα πάντως το λαθάκι μου στη στροφή, σαν αρχάρια, οπότε η επίδοση μου μπορούσε να ήταν καλύτερη.

Στο Λονδίνο θέλω να είμαι στον ημιτελικό του αγωνίσματος με ατομικό μου ρεκόρ».

Μαρία – Άννα Λέτσιου: «Άλλαξε η ψυχολογία μου …»

Μεταμορφωμένη η Μαρία – Άννα Λέτσιου, στους αγώνες της Τρίπολης, άφησε υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια στο μέλλον. Εξηγεί τι άλλαξε για εκείνη φέτος:

«Άλλαξα προπόνηση, προπονητή και ψυχολογία. Αυτά είναι νομίζω τα τρία καθοριστικά στοιχεία. Μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα στο 200άρι, αν είχα περισσότερο συναγωνισμό.

Σίγουρα, από τη νέα χρονιά, αλλάζουν και οι στόχοι μου, γιατί φαίνεται ότι μπορώ να πάω καλά».

Νίκος Γέμελος: «Περιμένω και το 18ο, 19ο, 20ο σερί πρωτάθλημα …»

Ο αρχιπροπονητής του πρωταθλητή Ολυπιακού Νίκος Γέμελος, δεν είχε λόγους φυσικά για να μην είναι ευτυχής με τη λήξη των αγώνων.

«Είχαμε ένα ωραίο πρωτάθλημα σε μια πολύ καλή διοργάνωση για άλλη μια φορά στην Τρίπολη. Είμαι φυσικά και πάλι ευτυχισμένος για τον τίτλο που κατακτήσαμε και ελπίζω τα 17 σερί να γίνουν 18, 19, 20 και πάει λέγοντας.

Παρά τα προβλήματα μας, η ελληνική κολύμβηση παραμένει σταθερά σε ανοδική τροχιά. Στο πρωτάθλημα εδώ είχαμε καλές επιδόσεις, ακόμη και για τα δεδομένα που υπήρχαν αφού έχει ήδη γίνει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πλέον βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η άνοιξη της ελληνικής κολύμβησης, νομίζω, ότι θα συνεχιστεί»

Ο Δήμος την ΚΟΕ

Τις απονομές των επάθλων στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, με τις επί μέρους βαθμολογίες, έκανε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Νωρίτερα, στο πρόσωπο του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Κατσαρού, είχε τιμήσει την ΚΟΕ με ειδική αναμνηστική πλακέτα, υποσχόμενος συνέχιση τηςμεταξύ τους συνεργασίας.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατσαρός, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, επεσήμανε την σπουδαιότητα που επιδεικνύει η πόλη της Τρίπολης στην φιλοξενία και ανάδειξη σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων.

Στη ΦΩΤΟ η Κρίστελ Βουρνά

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ