ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ / ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ / ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Δημήτρης Δαμασιώτης: «Τα καταφέραμε! Έγινε!»

  18.07.2023 20:59       2090

Ο απολογισμός από την παρουσία του ΑΟ Ωκεανός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών (Τελική φάση), άκρως εντυπωσιακή: πρώτος στη κατηγορία Εφήβων με 385 βαθμούς, πρώτος στη γενική βαθμολογία Εφήβων-Νεανίδων με 756,5 βαθμούς, πρώτος στις Βαθμολογίες Κατηγοριών Παίδων, Παμπαίδων Α’, Παμπαίδων Β’ με 1.057,5 βαθμούς, πρώτος και στη γενική βαθμολογία όλων των κατηγοριών με 1.902 βαθμούς.

Σε ατομικό επίπεδο: ο Ζαφειρόπουλος στη κατηγορία εφήβων, και η Δοξιάδη (Παγκορασίδων Α’) αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές.

Ο προπονητής του Ωκεανού Δημήτρης Δαμασιώτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, έκανε ένα γενικότερο σχόλιο για την παρουσία του ομίλου στο τετραήμερο πρωτάθλημα:

«Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση ως προς τα αποτελέσματα που πέτυχαν οι αθλητές μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη προπονητική χρονιά, με περιορισμένα ωράρια προπόνησης, παράγοντας που καθιστούσε τον προπονητικό σχεδιασμό πολύ δύσκολο. Το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας απαιτεί άρτιο προγραμματισμό, συλλογική προσπάθεια και άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Τα καταφέραμε!

Ο στόχος μας ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος AGE GROUP και ΕΦΗΒΩΝ και η στελέχωση της Εθνικής μας ομάδας από αθλητές του συλλόγου μας Α.Ο. Ωκεανός σε όλες τις διεθνής διοργανώσεις που έλαβαν και θα λάβουν χώρα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Μην παραλείψουμε τα 8 Πανελλήνια ρεκόρ που έγιναν από αθλητές της ομάδας μας. Έγινε!

Τεράστιο μπράβο στους συνεργάτες μας, προπονητές, γυμναστές, ιατρικό επιτελείο, εφόρους, γραμματεία.

Στους γονείς και στις οικογένειες των αθλητών μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Τέλος στους αθλητές μας- παιδιά μας, αφιερώνεται το Πρωτάθλημα αυτό, που παρόλο το πιεστικό και απαιτητικό πρόγραμμα που έχουν, βρίσκουν την δύναμη και τον τρόπο να παλεύουν για το όνειρο τους.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές όλων των ομάδων και τους προπονητές τους, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, την οργανωτική επιτροπή και τους κριτές των αγώνων.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη!»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος