ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Κ17

Δημήτρης Κρατημένος (καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης): «Η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μας μέχρι την επόμενη»

  14.08.2023 23:11       7758

Πολυτιμότερος τερματοφύλακας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο Εφήβων Κ17 αναδείχθηκε, ομόφωνα, ο Έλληνας διεθνής Δημήτρης Κρατημένος μετά τη συγκλονιστική εμφάνισή του στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης (αλλά και σε όλους τους αγώνες γενικότερα), όπου η Ελλάδα στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο 17χρονος τερματοφύλακας συγκίνησε μάλιστα με τις δηλώσεις του στην κάμερα:

«Αφιερώνω το μετάλλιο κυρίως στην οικογένεια του, στη μητέρα μου, τον πατέρα μου, αλλά και τον αδερφό μου και θέλω να τονίσω τις θυσίες που πραγματοποίησαν οι γονείς μου για να φτάσω σήμερα στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου με την Εθνική ομάδα Κ17. Ευχαριστούμε και όλους όσους μας στήριξαν. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η σημερινή επιτυχία είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μας μέχρι την επόμενη».

Ο Κωνσταντίνος Καπράγκος είπε από την πλευρά του: «Όλα τα παιδιά έπαιξαν υπέροχα, ήμασταν πολύ δεμένοι ως ομάδα και αξίζαμε το τρόπαιο. Είναι κάτι φανταστικό, υπέροχο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής