ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan Final-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Δημήτρης Μάζης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου», Φάνης Κουντουδιός: «Η πρόκριση κρίθηκε σε λεπτομέρειες»

  03.02.2023 17:52       611

Ένα κουβάρι οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον προπονητή τους Δημήτρη Μάζη, και όλο το επιτελείο του πάγκου, πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη (6-5) επί του Εθνικού στον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, και την πρόκριση στον τελικό. Μαζί τους και οι φίλοι τους που βρέθηκαν στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας, αποθέωσαν τους θριαμβευτές και ανανέωσαν το ραντεβού για τον αυριανό τελικό.

Ο Δημήτρης Μάζης τόνισε πως: «Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν να προκριθούμε στην Ευρώπη, το είχαμε θέσει ως στόχο, δεν το είπαμε πιο έξω για να μην προσθέσουμε άγχος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν από τη πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε. Η ομάδα διαθέτει πολλά νέα παιδιά που μαζί με τους παλαιότερους με «υποχρεώνουν» καθημερινά να βάζω περισσότερη ώρα δουλειά για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο τελικός θα είναι για εμάς ένα ματς χωρίς άγχος, θα παίξουμε να τον χαρούμε, έχουμε βρεθεί πλέον σε θέση διεκδικητή ενός τίτλου. Οι παίκτες μου θα δώσουν το 100% και προχωράμε».

Ο Γιάννης Τότης πανευτυχής επεσήμανε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα, ο κάθε ένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, στον τελικό θα αγωνιστούμε επίσης στο 100%».

 Ο τεχνικός του Εθνικού, Φάνης Κουντουδιός είπε: «Πρώτα από όλα να τονίσω ότι είναι μια πολύ καλή διοργάνωση και όλα είναι άψογα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα το var σε ελληνική πισίνα. Εννοείται από αυτό το σημείο δεν έχουμε κανένα παράπονο. Έπαιξαν αντίπαλες δύο ισάξιες θεωρώ ομάδες, και η πρόκριση στον τελικό κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποιες διαιτητικές αποφάσεις στο τέλος του ημιτελικού». Ο Κώστας Μαθιόπουλος πρόσθεσε: «Δυστυχώς η γεύση που μας αφήνει αυτός ο αγώνας δεν είναι γλυκιά. Θεωρώ πως κάποιες λεπτομέρειες ήταν αυτές που μας στέρησαν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Ο Παναθηναϊκός είχε ένα πλεονέκτημα στον παίκτη παραπάνω εκεί όπου εμείς υστερήσαμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος